Super Mario Odyssey

  • Super Mario Odyssey

    (Nintendo Switch)

    Begiv dig ud på et helt nyt, storslået Mario-eventyr! Tag med Mario på et kæmpestort, verdensomspændende 3D-eventyr og brug hans utrolige evner til at samle såkaldte Power Moons så du kan få fart på Marios luftskib, The Odyssey, og redde Prinsesse Peach fra Bowsers grufulde bryllupsplaner! Super Mario Odyssey er Marios første 3D-eventyr i sandkassestil siden fanfavoritterne ...

    449 kr
    71 kr/måned

Super Mario Odyssey får topkarakter!

IGN hylder Super Mario Odyssey!

Mario-spil har eksisteret næsten lige så længe som spilkonsoller, men heldigvis har Mario altid udviklet sig. Vi får sjældent den samme Mario to gange. Super Mario Odyssey lever op til løftet om originalitet og innovation.
Spillet forsætter i sand Mario-stil med herlige karakterer og verdener samt platforms-action i topklasse, samtidig med at spillet introducerer innovative og uventede funktioner. Her væves alt sammen i et mesterværk.Super Mario Odyssey E3 2017 trailer

Kan dette være det fedeste spil, der er blevet præsenteret på E3? Tjek traileren til Super Mario Odyssey ud, så kan du selv afgøre det.

Super Mario Odyssey

I Super Mario Odyssey kan du udforske kæmpe 3D-verdener fyldt med hemmeligheder og overraskelser, som for eksempel nyt tøj til Mario og masser af måder at interagere med omgivelserne på.

Udforsk nye områder som Pixel Mario, drønt rundt i køretøjerne, og oplev HD rumble-funktionen i dine Joy Con-kontroller.

Ræk den ene Joy Con-kontrol til en ven, og mor jer med at spille sammen. Spiller nummer ét styrer Mario, mens spiller nummer to styrer Marios nye ven Cappy.