South Park: The Fractured but Whole (Playstation 4)

South Park: The Fractured but Whole
Tip en ven
199 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  1-4 arbejdsdage

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.

I den stille bjergby South Park har et mørke spredt sig gennem gaderne. En ny magt er ved at rejse sig for at bekæmpe denne ondskab. En gruppe af superhelte, der ledes af et nattens væsen, har sværget at tage alt skraldet i South Park.

 

Børnene leger superhelte, og Cartman er fast besluttet på at gøre Coon and Friends til det største superhelteunivers nogensinde. Men den skurkagtige Professor Chaos har en ond plan om at udslette Coon and Friends. Heltene er nødt til at samarbejde for at bekæmpe det kaos og den frygt, der rammer byen.

 

Fra skaberne af South Park, Trey Parker og Matt Stone, kommer South Park™: The Fractured but Whole™ – fortsættelsen til South Park™: The Stick of Truth™, der vandt 25 spilpriser.

 

Spillerne indtager endnu engang rollen som New Kid. Som det nyeste medlem af Coon and Friends skal du skabe din egen superhelt, blive berygtet og bruge dine superheltekræfter til at redde South Park. Kun da vil Coon and Friends indtage sin retmæssige plads som det bedste hold af superhelte nogensinde og endelig få den filmkontrakt, som de for fortjener. I en by ramt af kaos rejser Coon and Friends sig fra støvet for at redde dagen.

 

Indeholder

 

HELTENS OPRINDELSE RØBES

Alle helte starter et sted. Er du et rumvæsen, et teknologisk geni eller en genmodificeret mutant? Skab dit eget unikke kostume, find på en skabelseshistorie, og opbyg dine egne superkræfter for at blive den helt, som byen har brug for.

 

UDFORSK SOUTH PARK OM NATTEN

South Park er vokset har nye steder, du kan udforske, og nye figurer, du kan møde. Og når solen går ned, kastes South Park ud i kaos, og byens skumle skyggeside vækkes til live. Om natten åbnes en helt ny verden, hvor du som superhelt kan bruge dine kræfter til at gøre det, der skal til for at redde byen.

 

SÅ ER DET NU, COON AND FRIENDS!

Rekruttér op til 13 medlemmer af Coon and Friends til din sag, heriblandt Mysterion, The Human Kite og selveste den berygtede Coon. Slå dig sammen med heltene fra Coon and Friends, og brug superkræfter til at udslette alle, der står i vejen, for til sidst at besejre den ondskab, der har kastet sine onde tentakler over South Park.

 

ET TOSSET ROLLESPILSEVENTYR

Et helt nyt dynamisk kampsystem giver nye muligheder for at manipulere tid og rum på slagmarken. Et forbedret fremstillings- og byttesystem giver dig friheden til at udvikle og raffinere dine superheltekræfter igennem spillet. Find skjult bytte, og følg opskrifter for at fremstille dit eget tossede udstyr, der kan hjælpe dig i kampene.

 

AUTENTISK SOUTH PARK

Denne længde ventede fortsættelse indeholder dobbelt så meget indhold som South Park™: The Stick of Truth™. Fra skaberne af South Park, Trey Parker og Matt Stone, kommer South Park™: The Fractured But Whole™. Det er autentisk, interaktivt South Park, som vi kender det – hylende skægt, skørt og sjovt. Alt er større, længere og stikker dybere end før. Besøg South Park. Det skal nok blive skægt.

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Kategori: Adventure, Rollespil Ekspansion pack: Nej
Releasedato: 2017-10-17 Forventet leveringstid: 1-4 arbejdsdage
Artikel nr.: 3033962827 Manufacturer:
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 1 Gennemsnitlig vurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Fandme god underholdning

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 138 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 97 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 61 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »