Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Sackboy: A Big Adventure

1 / 1

Sackboy: A Big Adventure

499 kr.
Tag Sackboy med på et storslået 3D-platform-eventyr med dine venner. Den ikoniske PlayStation®-helt Sackboy er tilbage i hæsblæsende actionstil i et stort, sjovt og hektisk 3D-platformseventyr for flere spillere – så find den rette "sacktitude" f
  • Action, Adventure
  • Playstation 4
Læs mere
Tag Sackboy med på et storslået 3D-platform-eventyr med dine venner.

Den ikoniske PlayStation®-helt Sackboy er tilbage i hæsblæsende actionstil i et stort, sjovt og hektisk 3D-platformseventyr for flere spillere – så find den rette "sacktitude" frem!

Den grumme Vex kidnapper Sackboys venner og tvinger dem til at bygge hans hulterbulter. 
Det dødsensfarlige og djævelske apparat vil forvandle Byggeplaneten fra at være skabt af ren fantasi og smukke drømme til en barsk og bar øjebæ af et mareridt. Den bisse!

Legenden fortæller om en profeti, der involverer de retmaskede ridderes orden – Byggeplanetens edsvorne beskyttere. Kun de modigste, mest frygtløse, mest ridderlige, mest, ja, heroiske kan redde dagen i dette næsten for dramatiske, for farefulde kapløb med tiden. Så meget fare.

Drag af sted alene eller sammen med dine modigste venner på en formidabel rejse over de højeste bjerge, de grønneste jungler, de vådeste havriger og de, øh, mest rummelige rumkolonier.

Nedkæmp Vex. Red Sackfolket. Red dagen! Det er tid til at udleve din skæbne, Sackboy. Det uldne unikum, superhelten af sækkelærred må rejse sig og blive ... en retmasket ridder!

Expansionspakke Nej
Genre Action Adventure
Formater Playstation 4
EAN 711719821922
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme