Playstation 4 (PS4)

Køb din Playstation 4 her, og komplettér med alt det tilbehør, du har brug for, fra CDON.COM. Her finder du håndkontroller, batteriopladere, kabler og headsets, skræddersyet til PS4-systemet.
Læs mere
Days Gone
Days Gone
Release 26/4
Lue lisää
Far Cry New Dawn
Far Cry New Dawn
Release 15/2
Lue lisää
Anthem
Anthem
Release 22/2
Lue lisää
NieR: Automata Game of the YoRHa
NieR: Automata Game of the YoRHa
Release 26/2
Lue lisää

Playstation 4 Pro

Playstation 4 Pro

Playstation 4 - Information

Visa kategoribeskrivning
Playstation 4 er den mest kraftfulde spillekonsol nogensinde, med en otte-kernet AMD-processor og Radeon-grafik, som garanterer en spilleoplevelse ud over det sædvanlige. Med en PS4 kan du opleve de sidste nye og bedste spil i en detaljerigdom, som du aldrig tidligere har oplevet på en spillekonsol.

Alt, som gjorde PS3 til et umådeligt populært spillesystem, vender tilbage i PS4, men i endnu bedre og mere detaljeret visning og med flere finesser. Som eksempel kan nævnes håndkontrollen DualShock 4, som er opgraderet med et nyt brugervenligt greb og design, og med en lang række nye funktioner; aftryk-funktionen er forbedret og der er integreret en pegeplade, for at lette lange FPS-sessioner. Desuden er den udrustet med bedre analog thumbsticks såvel som højtalere og headset-udgang.

En anden unik funktion er, at du kan streame dine PS4-spil direkte til din Playstation Vita, alternativt til en smartphone eller tablet fra Xperia Z3-serien. Samtlige Playstation 4-spil kan fjern-spilles, hvor end du befinder dig i huset, så længe du bare har adgang til et tilstrækkeligt hurtigt trådløst netværk.

Spil kan både købes og downloades fra Playstation Store og lagres på den indbyggede harddisk på 500 GB. Du kan tilmed spille, imens spilles loades. Via Playstation Network får du også mulighed for at spille med venner, familie eller spillere fra andre verdensdele, uden ekstra abonnementsomkostninger.

Nysgerrig efter flere detaljer? Med tanke på den høje ydeevne, som komponenterne har, er Playstation 4 uhørt overkommelig i pris. Hardwaren er skræddersyet til at levere forbløffende virkelighedstro grafik i høj opløsning. En AMD-processor med otte kerner i kombination med en Radeon-GPU med hele 1,84 TFLOPS beregningskraft, og 8 GB superhurtig GDDR5-hukommelse, sikrer et godt flow i alle spil.

Playstation 4 + GTA V

Så er drømmepakken til alle os spillere her snart! Playstation 4 pakket sammen med et af sidste års største spilsucceser, som endda siges at være både bedre og flottere end nogensinde i år - GTA V. Grand Theft Auto V vil igen tage os med på en køretur, som vi sent vil glemme - og denne gang endda med den nye generations spillekonsol.
Nyt Infamous kommer snart til Playstation 4

I har vel ikke overset at Infamous: Second Son er på vej til PS4?

I denne uge viste Sucker Punch og Sony nogle rigtig lækre screenshots af spillet in-game.

Grafikken er virkelig imponerende og man spekulerer på hvad mere der venter Playstation 4 under 2014.PS4 Nyhed - 2013-07-24

Anvend dit PS3 headset til din kommende PS4

I forbindelse med Comic-con messen i San Diego bekræftede en Sony repræsentant at det vil være muligt at anvende sit Playstation 3 headset med Playstation 4.
Playstation 4 leveres med mono hovedtelefoner.

PS4 Nyhed - 2013-06-17

E3 messen er overstået, og Sony demonstrerede sammen med udviklerne, spil til Playstation 4..
Sony benyttede også lejligheden til at vise PlayStation 4 for første gang.

PS4 Nyhed - 2013-05-21

Tjek de nye billeder af Playstation 4!
I deres nye trailer viser Sony nærbilleder af PS4 konsollen i meget høj hastighed.
Vi har samlet nogle af de bedste billeder af Playstation 4 nedenfor.
Hvad kan du tolke ud fra billederne?

PS4 Nyhed - 2013-03-194K-Opløsningen kommer til Playstation 4!
Sonys nye konsol PS4 kommer at understøtte 4K, hvilket indebære en opløsning på 3840 x 2160. Sammenligner man det med fuld HD som har i dag, så har det kun en opløsning på 1920 x 1080.
Vi forsætter med  ligge nyheder op i takt med flere information kommer ud. Derfor kig ind på vores Playstation 4 side og hold dig opdateret.

PS4 Nyhed - 2013-02-21Sony har nu endelig udtalt sig og bekræftet det vi alle har ventet på: PS4 er på vej!

Sony afholdte i går et globalt event, hvor de præsenterede deres nye konsol med navnet som nu er bekræftet: Playstation 4.
Playstation 4 bliver udstyret med en super kraftfuld X86 baseret CPU, ligesom en PC.
GPU’en er også forbedret og ligeledes baseret på PC teknologi samt 8 GB hukommelse og en endnu uspecificeret harddisk.
Sony præsenterede også den nye PS4 controller: Dual Shock 4.
Dual Shock 4 har en ”trackpad”, en touch-flade mit på controlleren, en dele knap som giver spilleren mulighed for at dele videoklip mm. fra pil.
PS4 controlleren bliver bevægelsesfølsom og vil kunne anvendes sammen med et stereo-kamera.
Dual Shock 4 får endda også en indgang til hovedtelefoner.

 

Sony viste at PS4 og Playstation Vita kommer til at gå hånd i hån dog man vil bland andet kunne spille sine PS4 spil trådløst via PS Vita.
I går præsenterede Sony også kommende spil til PS4 og vi fik se titler som:
Killzone Shadowfall, Knack, Drive Club og Destiny m.fl.
Det var en imponerende præsentation og vi venter ivrigt på yderligere Playstation 4 nyheder den kommende tid.

Playstation 4 Nyhed 2013-02-15


Billede fra destructoid

Billede af en prototype Playstation 4 kontrollere florerer nu på flere spil nyhedssider.
Billedet viser den trykfølsomme ydre på Playstation 4 kontrollen, som der tidligere har været rygter om . Det ser også ud som om at PS4 kontrollen kan understøtte Move.
Med et forsænket håndtag på Playstation 4 kontrollen, så ser det ud til at Sony har lyttet til gamernes behov.
På billedet kan man også ane en højttalere over PSN knappen, hvilket kunne indebære at man kan få lyd ud af sin Playstation 4 kontrol?