Playstation 3 - Spil

Playstation 3 er ikke kun en utrolig prisværdig spillekonsol. PS3 er en mindst lige så prisværdig Blu-ray-spiller. PS3 kombinerer et kæmpe udbud af spiltitler med muligheden for at se film, og andet indhold, i Full HD – det hele til lave priser – PS3 er kort sagt; et rigtigt kup!
Læs mere

Playstation 3 - Information

Som spillekonsol byder Playstation på et uovertræffeligt udbud af spiltitler fra den absolutte topliste, inklusiv mange eksklusive titler, såsom Uncharted, Gran Turismo og God of War. Til trods for, at PS3 nu har fået en efterfølger, udkommer størstedelen af de sidste nye, og mest populære, spil fortsat til PS3. Spillekonsollen har da heller ingen brist på ydeevnen overhovedet – konsollens Cell-processor fra IBM og RSX-grafik fra Nvidia afspiller helt problemfrit de seneste spil i høj opløsning, kombineret med 7.1-kanalslyd, og giver således maksimal indlevelse.

Den medfølgende trådløse håndkontrol DualShock 3 øger den realistiske oplevelse yderligere. De trykfølsomme knapper og den indbyggede bevægelsessensor indebærer, at hvert eneste tryk føles intuitivt og indlysende. Håndkontrollerne tilsluttes via Bluetooth og kan let og enkelt oplades via USB-kabel, som tilsluttes spillekonsollen.

Nu findes Playstation 3 Slim også med 12 GB lagringsplads til en endnu mere attraktiv pris. Harddisken er skåret væk, men hardwaren er stadig lige kraftfuld som i originalen, og giver dig tilgang til hele spiludbuddet plus Playstation Network. Vælger du modellen med indbygget harddisk på 500 GB, får du desuden rigeligt med plads tilovers til downloadede spil og andet indhold.

Udbuddet af tilbehør er ikke mindre imponerende end spiludbuddet. Komplettér med ekstra håndkontroller fra Sony eller tredjepartsproducent, eller med headset, stativ og fjernbetjening, som er specielt fremstillede til konsollen. Et andet højdepunkt blandt tilbehøret til Playstation 3er Playstation Move – den bevægelsesfølsomme håndkontrol, som øger indlevelsen i f.eks. sportsspil.

Men det er ikke det hele. Din PS3 giver dig også tilgang til Playstation Network – et netværk, hvor du uden abonnementsafgifter kan spille med hele verden eller downloade apps som f.eks. Netflix, for at streame TV og film.