NHL 17 (Playstation 4)

NHL 17
Tip en ven
100 kr I øjeblikket udsolgt

-18%

Ord. pris 122 kr

Sælges af CDON.COM

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.Helt nye spiltyper, nye og dybere udgaver af de mest populære dele af spillet og de vildeste isoplevelser nogensinde gør NHL 17 til det mest spændende EA SPORTS NHL-spil til dato. Realisér dine ishockeydrømme i de helt nye ”Draft Champions”- og “World Cup of Hockey”-spiltyper. Behersk alle zoner på isen med autentiske målmænd, nye nærkampe foran målene i begge ender af banen og knogleknusende kollisionsfysik. Løft dit hold til nye højder i den mest justérbare udgave af EA SPORTS Hockey League nogensinde og giv endnu mere liv til dine digitale oplevelser med dusinvis af sjove nye jubelscener. Uanset hvordan du foretrækker at spille, lader NHL 17 dig skabe din helt egen og legendariske karriere – både på og uden for isen.

Realisér dine ishockeydrømme med nye spiltyper – Uanset hvordan du foretrækker at spille, så byder NHL 17 på nye spiltyper, der kobler dig tæt sammen med dine yndlingshold og -spillere. Mærk spændingen under den fiktive draft-aften med et stjernespækket udvalg af spillere i “Draft Champions”. Eller kæmp for den nationale ære i ”World Cup of Hockey”. Oplev en helt ny verden bag kulisserne og gør klar til at udfordre de andre klubber i spillets “Franchise”-del, hvor du træffer beslutningerne om alt fra merchandise til muligheden for at flytte klubben til en anden by. Uanset om du foretrækker at befinde dig i faceoff-cirklen eller bag det store skrivebord, vil du kunne udleve alle dine ishockeydrømme i NHL 17.

Dybde og justeringsmuligheder i de mest populære spiltyper – Løft dit “EA SPORTS Hockey League”-mandskab til nye højder ved at stige i graderne og på den måde få adgang til nyt udstyr på din vej mod sejr og ære. Skab det særlige look, du altid har ønsket, ved at justere på spilledragten med “Team Editor”-værktøjet i EASHL og Be a Pro. Eller opbyg dit eget stadion med den helt nye “Arena Creator” i EASHL- og Franchise-spiltyperne, hvor du kan vælge og ændre på alle aspekter af din hjemmebane – lige fra sæder og måltavle til den musik og de effekter, der sætter gang i festen, når dit hold sejrer. Hockey Ultimate Team introducerer desuden et nyt og dynamisk synergisystem, der er designet til at udfordre den måde, du vælger og sammensætter dit drømmehold på, ved at lade de forskellige spilleres styrker supplere hinanden for at forbedre hele mandskabet.

Tag kontrol over isen – I ishockey bliver kampene både vundet og tabt i området lige foran målene. Den helt nye ”Net Battle”-fysik giver dig mulighed for at beherske denne afgørende del af isen, både når du forsvarer og er i offensiven. Autentiske målmænd bringer sig selv i position, præcis som i virkeligheden, og benytter den endnu mere avancerede “Reactionary Save Intelligence”-teknologi til at finde den helt rigtige vinkel i forhold til modstanderne og forudse potentielt farlige situationer. På den måde kan målmændene vælge, om de vil forsøge sig med en atletisk redning eller hellere vil prøve at bruge kroppen til at fylde målet ud og blokere pucken. Forbedrede tacklinger, afleveringer, puck-opfangninger og skøjtebevægelser giver dig mulighed for at beherske alle zoner på isen, mens dusinvis af nye jubelscener lader dig gøre de store øjeblikke endnu mere mindeværdige, samtidig med at du fyrer op under tilskuerne.

Skærp dine færdigheder - Uanset om du konkurrerer online på højeste plan eller trækker i de digitale skøjter for allerførste gang, vil den næste generation af de anmelderroste “Visual On-Ice Trainer”- og “Coaching Feedback”-værktøjer være med til at lære dig de færdigheder, du får brug for til at skærpe dine evner på isen. Hidtil uset kontrol over spilindstillingerne giver dig redskaberne til at vælge alt fra tempo- og actionfyldte isdueller til en komplet og autentisk simulationsoplevelse – så du kan spille lige præcis den type ishockey, du elsker


Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Kategori: Børn, Sport Ekspansion pack: Nej
Releasedato: 2016-09-15 Forventet leveringstid: I øjeblikket udsolgt
Artikel nr.: 3037555377 Manufacturer:
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Operatør
Vælg hvilken mobiloperatør du vil bestille, fx. Call Me.

Type af abonnement
Nyt mobilnummer - hvis du vil have et nyt telefonnummer.
Flyt mobilnummer - skift operatør og behold dit nuværende telefonnummer. Dit nuværende abonnement må ikke længere være i binding.

Abonnementer
Vælg det mobilabonnement, der passer dig bedst. Her finder du aktuel prisinformation.


Bindingsperiode
Bindingsperioden angiver, hvor længe du er bundet til dit abonnement. Husk på at du ikke kan opsige aftalen før din bindingsperiode er udløbet.

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 122 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 89 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 57 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »