Need For Speed Payback

Downloads

Need For Speed - Car Pack

Platinum Car Pack indeholder:

  • Nissan 350Z 2008
  • Chevrolet Camaro SS 1967
  • Dodge Charger R/T 1969
  • Ford F-150 Raptor 2016
  • Volkswagen Golf GTI Clubsport 2016
  • Det exklusiva Platinum Blue Tire Smoke

Need for Speed ™ Payback

Need for Speed ™ - et af verdens bedst sælgende spil - er nu tilbage med en ny historie om hævn i Need for Speed Payback.
I Fortune Valleys underverden splittes du og dit team op på grund af forræderi for senere at blive genforenet med hævn i blikkene og parate til at gøre det af med The House, et magtfuldt kartel, der styrer byens kasinoer, de kriminelle og politiet.
I dette korrupte gamblerparadis er indsatserne høje, og gevinsterne går altid til The House.

† Platinum Blue-dækrøg er ekslusiv for bilerne i Platinum Car Pack.
** DU MODTAGER DETTE TILBUD UDELUKKENDE I MARKEDSFØRINGSØJEMED. DEN HAR INGEN KONTANTVÆRDI. KUN GYLDIGT VED NYKØB AF NEED FOR SPEED PAYBACK ("PRODUKTET"). TILBUD UDLØBER VED PRODUKTET UDGIVELSE. ENGANGSKODE UDLØBER ET ÅR EFTER PRODUKTETS UDGIVELSE. KUN GYLDIGT HOS DELTAGENDE FORHANDLERE, HVOR PRODUKTET SÆLGES. FÅ DE NÆRMERE DETALJER OM BRUGEN AF KODEN HOS FORHANDLEREN. TILBUD KAN IKKE ERSTATTES, BYTTES, SÆLGES ELLER INDLØSES TIL KONTANTER ELLER ANDRE VARER/TJENESTER. KAN IKKE KOMBINERES MED ANDRE MARKEDSFØRINGS- ELLER RABATTILBUD, MEDMINDRE DETTE UDTRYKKELIGT GODKENDES AF EA. KAN IKKE KOMBINERES MED FORUDBETALTE KORT TIL INDLØSNING AF DET RELEVANTE INDHOLD. UGYLDIGT NÅR I MODSTRID MED GÆLDENDE LOVGIVNING ELLER SKATTEREGLER. INTERNETFORBINDELSE, EA-KONTO, ACCEPT AF EA’S BRUGERAFTALE (TERMS.EA.COM) SAMT AF FORTROLIGHEDS-/COOKIEPOLITIK (PRIVACY.EA.COM) OG REGISTRERING MED ENGANGS-PRODUKTKODE KAN VÆRE PÅKRÆVET FOR AT SPILLE. SE DE ENDELIGE PRODUKTAFTALER OG OPLYSNINGER OM INDHOLDS-BESKYTTELSESTEKNOLOGI PÅ WWW.EA.COM/LEGAL, HVIS OG NÅR DETTE ER TILGÆNGELIGT. DU SKAL VÆRE FYLDT MINDST 13 ÅR FOR AT HAVE ADGANG TIL ONLINEFUNKTIONER. OBLIGATORISKE INDHOLDSOPDATERINGER KAN BLIVE DOWNLOADET AUTOMATISK OG KRÆVER YDERLIGERE LAGERPLADS SAMT MULIGVIS BETALING TIL INTERNETUDBYDER OG KRÆVER YDERLIGERE KØB FOR AT FÅ ADGANG. EA KAN NEDLÆGGE ONLINEFUNKTIONER MED 30 DAGES VARSEL GIVET PÅ WWW.EA.COM/1/SERVICE-UPDATES.