Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Lego The Movie 2 Videogame

1 / 1

Lego The Movie 2 Videogame

(1 anmeldelse)
149 kr.
Efter monsterinvasionen fra det ydre rum står Klodsby i ruiner, og Emmets venner er blevet kidnappet! Det er nu op til Emmet og en gruppe modige sjæle at forlade deres verden og redde deres venner fra de mærkelige indbyggere i Systar-systemet. Begiv
  • Action, Adventure
  • Playstation 4
Læs mere

Efter monsterinvasionen fra det ydre rum står Klodsby i ruiner, og Emmets venner er blevet kidnappet! Det er nu op til Emmet og en gruppe modige sjæle at forlade deres verden og redde deres venner fra de mærkelige indbyggere i Systar-systemet. Begiv dig ud i det ydre rum, opdag nye verdener og test dine Master Building-færdigheder.

 

Tilskuerfavoritterne Emmet, Lucy, LEGO Batman og deres venner er tilbage, og denne gang følger du også nye mystiske personer General Kaos og Rex Farligvest.

 

Nye verdener at udforske: søg i hele LEGO-galaksen efter Relics og Master Pieces. Interagér med venner og besøg butikker for at få flere belønninger og opgaver.

 

Byg verden op på din egen måde: byg særskilte LEGO-objekter til at opdage nye områder og genstande. Slip din indre Master Builder løs og byg verden op på din egen måde.

Expansionspakke Nej
Genre Action Adventure
Formater Playstation 4
EAN 5051895412114