Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Lego The Incredibles

(0)
Skrive en anmeldelse

Nintendo Switch

199 kr.
Fragt fra 29 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    Fra 2 arbejdsdag
    Fragt fra 29 kr.
  • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

  • Adventure
  • Nintendo Switch

Spiloverblik - LEGO The Incredibles er det ekstraordinære eventyr spækket med sjov, der overlader styringen af dine yndlingsfigurer fra The Incredibles til dig. Dan et team ligesom superheltefamilien Parr for at overvinde kriminalitet og i LEGO-form at genopleve de uforglemmelige scener og dine yndlingsøjeblikke fra filmene The Incredibles og The Incredibles 2.

Familie-teamwork vinder altid – Arbejd sammen, og kombinér Parr-familiens ikoniske evner og unikke kræfter for at bygge fantastiske, massive LEGO-strukturer. Med Hr. Utroligs superkraft der er uden fortilfælde, Elastigirls fleksible transformationer og resten af bandens respektindgydende gaver, har teamwork aldrig været så sjovt.

Bekæmp kriminalitet ét distrikt ad gangen – For at befri byen for kriminalitet, færdiggøre action-fyldte missioner og besejre ikoniske superskurker, der styrer bydistrikterne i en åben verden, inklusiv Municiberg og New Urberm, i en splinterny, spændende gratis spiloplevelse.

Figurtilpasning med et tvist – Modificér din figurs udseende og evner ved at bruge en tilpasser med Edna “E” Mode-tema, den lillebitte men bombastiske modedesigner af superhelte-outfits

- Mr. Incredible- Mr. Incredible er en superhelt med stor styrke og udholdenhed. I hans hverdagsliv bliver han kaldt Bob Parr
- Elastigirl - Helen Parr, kendt som Elastigirl i superheltenes gyldne tidsalder, er en opfindsom og behændig superhelt.
- Dashiell Parr - Dashiell Robert "Dash" Parr er som 10-årig Bob og Helen Parrs ældste søn. Han kan bevæge sig med høj hastighed
- Violet Parr - Violet Parr er datter af Bob og Helen Parr. Hun kan producere kraftfelter og blive usynlig
- Jack Jack Parr - Jack-Jack er det yngste barn i Parr-familien. Hans primære kraft er forvandling, men han har et stort udvalg af kræfter.
- Frozone - Lucius Best, også kendt som Frozone, er bedste ven til Hr. Utrolig. Han kan skabe is og fryse overflader med sine hænder. Hold musen hen over en figur for at få mere at vide

Expansionspakke:
Nej
Genre:
Adventure
Formater:
Nintendo Switch
EAN:
5051895411261

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.