Just Dance 2016 (Nintendo Wii)

Just Dance 2016
Tip en ven
199 kr I øjeblikket udsolgt

Sælges af CDON.COM

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

Just Dance har solgt 52 millioner eksemplarer siden 2009 og har et publikum på mere end 100 millioner dansere på verdensplan, hvilket gør det til det største musikspil nogensinde og en hjørnesten i popkulturen.

Den bedst sælgende serie vender tilbage i år med Just Dance 2016! Ligesom de andre år byder Just Dance på de største hits som "Blame" af Calvin Harris ft. John Newman og "Uptown Funk" med Marc Ronson ft. Bruno Mars, som man kan danse og synge med på, samt de sædvanlige klassikere som "Let's Groove" med Earth, Wind and Fire, hvilket gør Just Dance til spillet, man bare må eje, så man kan spille det med familie og venner. Sangenes universer er mere kreative og medrivende end nogensinde og giver spillerne en unik og fornøjelig danseoplevelse. 

 

Dans med din smartphone – Kræver intet kamera: Just Dance har aldrig været mere lettilgængeligt! (Wii U, Xbox One, PS4)

Det kræver ingen ekstra enheder at spille Just Dance på den næste generation af platforme: Du skal bare downloade Just Dance Motion Controller-appen på din Apple-, Android- eller Windows Phone-enhed, så kan du bruge din smartphone til at styre og få point!

Det er lettere end nogensinde at nyde Just Dance med dine venner, for nu kan I være op til seks spillere på den nye generation af platforme (Wii U, Xbox One, PS4)!

 

Der er altid noget for alle med fem forskellige spiltyper! (Wii U, Xbox One, PS4)**

Just Dance 2016 fører morskaben op på et helt nyt niveau med fem nye spiltyper!

 • Lås op for alle opgaver for at gennemføre spillet i den eksklusive nye "Dance Quests"-spiltype ...
 • Du kan udfordre venner og andre spillere verden over med "Dance Match"-spiltypen ...
 • Du kan feste hele natten med venner og familie i "Dance Party"-spiltypen ...
 • Du kan lave din egen træningsplan med "Sweat and Playlists"-spiltypen ...
 • Se de bedste af spillernes dansevideoer og meget mere på JDTV!

 

Festen stopper aldrig med Just Dance Unlimited! (Wii U, Xbox One, PS4) *

I år præsenterer vi vores nye streamingtjeneste til næste generation af platforme, Just Dance Unlimited, som giver spillerne de største hits fra tidligere Just Dance-spil, samt spændende nye sange hele året! Der vil være mere end 150 sange på udgivelsesdagen, og der kommer flere til hele året!

 

 

Vigtigste muligheder

 

 • Spil med din smartphone! (Wii U/Xbox One/PS4):Det kræver ingen ekstra enheder at spille Just Dance: Download den gratis Just Dance Motion Controller-app, så kan du styre spillet med din smartphone!

Det har aldrig været lettere eller sjovere at spille Just Dance med venner og familie, nu hvor din smartphone giver mulighed for op til seks spillere!

Pointgivningen er lige så præcis med din telefon som med en almindelig controller, takket være spilteknologi, der løbende omregner de accelerometer-oplysninger, telefonen sender, til point.

 

 • For første gang kan du gennemføre spillet med Dance Quests! (Wii U/ Xbox One/ PS4): Dance Quests-spiltypen er en ny, fængslende måde at spille Just Dance på: Prøv at låse op for alle danseopgaverne for at gennemføre spillet! Hver opgave består af fire sange: Vælg en opgave og en sværhedsgrad, og prøv at slå alle udfordrere for at låse op for den næste opgave og ekstra koreografier. Gennemfør alle opgaverne for at blive en sand Just Dance-mester!

Med Just Dance Unlimited kan du få adgang til flere danseopgaver! Der bliver tilføjet nye opgaver i løbet af året!

 

 • Du kan udfordre Just Dancere fra hele verden! (Wii/ Wii U/ Xbox 360/ Xbox One/ PS3/ PS4): Dans mod alle, alle steder i verden med Just Dances online multiplayer-spiltype! Hold styr på din placering på de globale ranglister, så du kan sammenligne dig med verdens bedste Just Dancere! Og på den nye generation af platforme kan du nu sende video-udfordringer til dine venner eller andre Just Dancere fra hele verden, så du kan danse om kap med dem, som var de lige foran dig!

 

 • Festen bliver endnu vildere med Just Dance 2016! (Wii U/Xbox One/PS4): Med Dance Party-spiltypen kommer der gang i festen! Nyd dine yndlingshits sammen med venner og familie!

Og i år kan I for første gang vælge at samarbejde: Dans sammen for at få rekorden!

 

 • Al spillernes Just Dance-indhold kan nu ses på JDTV! (Wii U /Xbox One /PS4): JDTV er tv-kanalen i spillet, som samler alle de bedste historier om Just Dance-spillerne. Dansere kan få adgang til de bedste dansepræstationer med Autodance-videoer, se særlige Just Dance-klip eller give point til det bedste fra andre Just Dance-spillere: Community Remix, Dance VIP, fan-skabt ... og stemme på deres yndlingsvideoer!

 

 • Skræddersy din Just Dance-motion! (Wii U/ Xbox One /PS4): Med Sweat and Playlists-spiltypen er det sjovere end nogensinde at komme i form! Vælg, hvornår du vil motionere, opret og gem dine afspilningslister med dine yndlingsnumre, eller spil med en af forberedte tema-afspilningslister.

Hold styr på, hvor mange kalorier du forbrænder, hvor længe du danser, og hvor mange sange, du har spillet!

 

 • Autodances og Community Remix er tilbage! (Wii/ Wii U/ X360/ Xbox One/ PS3/ PS4):Autodance er tilbage på alle platforme med kameraer! En Autodance er en kort og morsom minivideo med din optræden, som du kan dele, så snart du er færdig med en sang.

Kig efter det røde kameraikon på skærmet, som viser, at du bliver optaget: Det er tid til at vise dine vildeste trin! Del dine bedste optrædener i spillet, så bliver du måske udvalgt til Community Remix, der udkommer hver 14. dag! Hvert Community Remix indeholder spilbare, remixede optagelser af 15 til 30 spillere.

Autodance og Community Remix kan nu ses i JDTV (næste generations platforme)!

 

 • Ubegrænset sjov med Just Dance Unlimited! (Wii U/Xbox One/PS4): Just Dance Unlimited er en ny streaming-tjeneste, der giver dig de bedste hits fra tidligere Just Dance-spil og særlige, nye oplevelser: Oplev dine yndlingssange fra JD som aldrig før gennem de nye Just Dance 2016-spiltyper!
Abonnenter får adgang til mere end 150 sange fra udgivelsen, og vi tilføjer nye sange hele året!
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Kategori: Børn, Music Ekspansion pack: Nej
Releasedato: 2015-10-22 Forventet leveringstid: I øjeblikket udsolgt
Artikel nr.: 3033962289 Manufacturer:
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 1 Gennemsnitlig vurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Super sjovt at spille.

Operatør
Vælg hvilken mobiloperatør du vil bestille, fx. Call Me.

Type af abonnement
Nyt mobilnummer - hvis du vil have et nyt telefonnummer.
Flyt mobilnummer - skift operatør og behold dit nuværende telefonnummer. Dit nuværende abonnement må ikke længere være i binding.

Abonnementer
Vælg det mobilabonnement, der passer dig bedst. Her finder du aktuel prisinformation.


Bindingsperiode
Bindingsperioden angiver, hvor længe du er bundet til dit abonnement. Husk på at du ikke kan opsige aftalen før din bindingsperiode er udløbet.

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 138 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 97 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 61 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »