Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Grand Theft Auto V (GTA 5)

(2)
Skrive en anmeldelse

Playstation 4

249 kr.
Fragt fra 29 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  Fra 2 arbejdsdag
  Fragt fra 29 kr.
 • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

 • Action, Adventure
 • Playstation 4
Rockstar Games' kritikerroste spil Grand Theft Auto V, der spilles i en åben verden, er nu ude på PlayStation®4 og Xbox One.  

Da en ung svindler, en pensioneret bankrøver og en skræmmende psykopat pludselig befinder sig blandt den kriminelle underverdens værste elementer – den amerikanske regering og underholdningsindustrien – må de gennemføre en række farlige kup for at overleve i en nådesløs by, hvor de ikke kan stole på nogen. Og slet ikke på hinanden.

Grand Theft Auto V på PlayStation®4 og Xbox One indeholder en flere større visuelle og tekniske forbedringer, der gør Los Santos og Blaine County mere engagerende end nogensinde. Udover en større renderingsafstand og en opløsning på 1080p ved 30FPS oplever spilleren en række tilføjelser og forbedringer, bl.a.:

 • Nye våben, køretøjer og aktiviteter
 • Flere vilde dyr
 • Tættere trafik
 • Nyt løvsystem
 • Forbedrede skades- og vejreffekter, og meget mere

Grand Theft Auto V på PlayStation®4 og Xbox One indeholder det helt nye First Person Mode, som giver spilleren mulighed for at udforske Los Santos' og Blaine Countys utroligt detaljerede verden på en fuldkommen ny måde i både Story Mode og Grand Theft Auto Online.
 
Rockstar Games har en række af eksklusive genstande specielt til de trofaste spillere af Grand Theft Auto V, som kommer tilbage til den nye, mere detaljerede version af Los Santos og Blaine County - hver af dem er forbundet til aktiviteter designet specielt til dem, så de kan udforske spillets enorme verden på nye, spændende måder.

Grand Theft Auto V på Playstation®4 og Xbox One indeholder også et forbedret radiovalg med over 150 nye sange og nye dj-mix fra tilbagevendende dj's på alle spillets 17 radiokanaler.

En af forbedringerne af Grand Theft Auto Online er et øget spillerantal, så op til 30 spillere nu kan spille online på PlayStation®4 og Xbox One. Alle tidligere spilopdateringer og indhold fra Rockstar siden lanceringen af Grand Theft Auto Online vil også være tilgængelig på PlayStation®4 og Xbox One, og der er meget mere på vej.

Nuværende spillere kan overføre deres figurer og fremskridt i Grand Theft Auto Online fra enten PlayStation 3 eller Xbox 360 ttil PlayStation®4 eller Xbox One. Få mere information om hvordan du får adgang til eksklusivt indhold for tilbagevendende spillere på rockstargames.com/V/bonuscontent.
Expansionspakke:
Nej
Genre:
Action
Adventure
Formater:
Playstation 4
EAN:
5026555424264

4.5

baseret på 2 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-3)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.