FIFA 14

Oplev følelsen af at score de vildeste mål i FIFA 14. Spillet genskaber oplevelserne fra virkelighedens største kampe tilsat en lang række nyskabelser af den prisvindende spilopbygning, som vil motivere brugerne til at bruge midtbanen til at diktere tempoet under kampene. Mærk intensiteten, når chancerne opstår, og glæden over at se læderkuglen banke ind i netmaskerne.

FIFA 14 Nyhed – 2013-07-24


Overfør dit FIFA Ultimate Team til næste generations konsoller.

EA har nu bekræftet, at det bliver muligt for spillere at tage sit  Ultimate Team-hold med sig fra Playstation 3 til Playstation 4 og fra Xbox 360 til Xbox One.
Alle ændringer som laves i FIFA 14 Ultimate Team bliver synlige både i næste generations konsol og den nuværende generationen.
Dette giver spillerne mulighed for at spille med sit Ultimate Team hele sæsonen uanset konsol.
Overfør dit FIFA Ultimate Team til en ny generation

Fortsæt FUT på den nye konsolgeneration: FIFA 14: Ultimate Team giver fans mulighed for at overføre deres “Ultimate Team”-oplevelse til den næste konsolgeneration senere på året.

Man vil således kunne få fuld adgang til sine FIFA 14 Ultimate Team-mandskaber, turneringstrofæer, -in-game-indhold og -in-game-penge på begge konsolgenerationer – fra Xbox 360® til Xbox One® og fra PlayStation®3 til PlayStation®4.

Alle ændringer i dit FIFA 14 Ultimate Team vil blive afspejlet i begge konsolgenerationer (fx til både Xbox 360 og Xbox One), så fans vil kunne spille med deres hold på de respektive konsoller hele sæsonen. Derudover vil brugerne også få et engangstilbud om at overføre deres FIFA-point fra henholdsvis Xbox 360 til Xbox One eller fra PlayStation 3 til PlayStation 4

Og så vil fans, der begynder deres FIFA 14: Ultimate Team-oplevelse på enten Xbox 360 eller PlayStation 3, beholde deres aktuelle divisionsstatus i spillets sæson-variant på de nye konsoller.FIFA Ultimate Team er, med mere end 3,4 millioner afviklede kampe dagligt, den mest populære spilvariant i EA SPORTS’ FIFA-spilserie. I år vil FIFA 14: Ultimate Team løfte denne spilvariant til nye højder med en lang række nye spilfunktioner som fx “FUT Chemistry Styles”, nye holdjusteringsmuligheder og meget mere.Mere omfattende “kemi”-system: I FIFA 14 kan du indstille dit hold til at spille en hvilken som helst form for fodbold med den helt nye “FUT Chemistry Styles”-funktion. Kombinationen af FUT Chemistry Styles og spillernes loyalitet vil gøre alle spillere og hold helt unikke. Disse aspekter erstatter spillerformationer og -moral i denne del af spillet.
 

Der vil være et udvalg af forskellige “FUT Chemistry Styles” til henholdsvis målmænd, forsvarsspillere, midtbanespillere og angribere. Hver enkelt ”Chemistry Style” påvirker forskellige spillerfærdigheder og vil på den måde lade de individuelle spillestile komme til udtryk i spillet.
 

Ligesom i virkelighedens fodboldverden vil de valg, du træffer, påvirke dit holds præstationer. Målet er at sammensætte den ideelle holdkemi, hvilket vil hjælpe dit mandskab med at udnytte dets fulde potentiale. Hvis du fx vil øge dine angriberes træfsikkerhed, kan du vælge at udstyre dem med en “Attacking Chemistry Style” for at booste deres offensive færdigheder.
Enkeltstående onlinekampe: Denne spilmulighed, som har været den mest efterspurgte i seriens community, får comeback i FIFA 14. Spillerne vil kunne teste deres evner i enkeltstående onlinekampe mod deres rivaler.
 

Udvidet sæsonvariant: Spil on- eller offline i spillets sæsonvariant, som nu byder på 10 divisioner med både op- og nedrykning og muligheden for at sikre dig digitale trofæer. Den nye historik-funktion i sæson-spilvarianten vil følge dine resultater, og undervejs kan du optjene belønninger i form af mønter, genstande og nye spillere.
 
Nye søge- og sammenligningsfunktioner på transfermarkedet: Et nyt, strømlinet og brugervenligt søgesystem gør det muligt at søge på spillernes navn på transfermarkedet og at sammenligne dem med de spillere, du allerede har i din trup.
 

Spiller-loyalitet: Spillere, der medfølger i de forskellige pakker, vil automatisk blive udstyret med et “Chemistry”-loyalitetsboost. Det bliver de spillere, du anskaffer dig via transfermarkedet, ikke. Disse spillere skal spille 10 kampe, før de får adgang til loyalitetsegenskaben.

Nye mandskabsjusteringsmuligheder: For første gang nogensinde i FIFA Ultimate Team vil du nu kunne justere på dit mandskabs rygnumre, og på hvem der skal stå for standardsituationerne, direkte fra mandskabsskærmen.