FIFA 20

FIFA er en fodboldsserie med spil fra EA Sports som er udkommet årligt siden 1993.

Senaste FIFA 20

Digitalt

FIFA 20

FIFA 20 præsenterer Volta-fodbold

Byg dine spillere op, vælg det flotteste tøj og vis dig frem på streetfodboldbaner i hele verden. Med EA SPORTS VOLTA oplever du småskala streetfodbold og al dens autentiske kultur, kreativitet og glans.

FIFA 20 – Karrieretilstanden

For første gang i FIFAs historie kan man nu overtage manager-rollen som kvinde. Nu kan du altså ikke kun spille diverse damehold i FIFA 20, men også coache holdene som kvinde. Udover det er et nyt moralsystem blevet indført til FIFA 20, hvor alt fra hvordan du udtaler dig til pressekonferencer, til hvor godt du roterer din startellever, vil have stor betydning for dit hold.

Alle FIFA Spil

 

FIFA FUT Points - Boost dit FIFA-spil med FUT Points

FIFA 19

IGN giver FIFA 19 8.2 i karakter

FIFA 19 er en forbedring fra sidste år!

FIFA 18

FIFA 18 – Atmosfære med indlevelse

Med FIFA 18 kan du leve dig mere ind i spillet end nogensinde før takket være solens autentiske positioner, de specifikke bannere for hver klub og stadion, adaptive kommentatorer og forandringer i banens kvalitet.
Hør ægte hujende råb, når du går i offensiven, og interagér med dine fans, når en sejr skal fejres.

Cristiano Ronaldo stärker FIFA 18


Mannen som har blivit framröstad som världens bästa fotbollsspelare 2016 har samarbetat med EA för att ge dig det bästa FIFA någonsin. Ronaldo har blivit inspelad för att ta fram en så realistisk känsla av hans unika spelstil som möjligt i spelet.

FIFA 18 – Virkelige bevægelser

FIFA 18 introducerer en teknologi, som viser spillernes rigtige bevægelser, et helt nyt animationssystem, som giver dig mulighed for at opleve spilrespons og spillernes personligheder på et helt nyt niveau.
Nu kan du se og mærke, at Cristiano Ronaldo og de andre topspillere bevæger sig præcis, som de gør på fodboldbanen i virkeligheden.

FIFA 18 – Dramatiske øjeblikke

Scor fantastiske mål i FIFA 18 med nye bevægelser og afsluttende animationer, som får spillet til at flyde bedre.
Få de flotteste mål ved at skyde tværbolde og skruede indlæg, så du kan tage sejren hjem med århundredets mål.