FIFA 18 (Nintendo Switch)

FIFA 18
Tip en ven
299 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  1-4 arbejdsdage

Fragt: 29 kr

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.
  • Indgår i samlingssiden:
  •  FIFA 18

EA SPORTS™ FIFA 18 til Nintendo Switch™ er det mest vanedannende, sociale og autentiske fodboldspil nogensinde til Nintendo-folket. Med et tætpakket udvalg af spilmuligheder kan du nu prøve hele verdens spil når som helst og hvor som helst på unikke måder med FIFA 18 på Nintendo Switch.

BYGGET TIL SWITCH

Dit FIFA på din måde: Helt nye måder at spille både single- og multiplayer på i den mest sociale FIFA-oplevelse nogensinde. Med et stort udvalg af mulige controller- og præsentationskonfigurationer, samt understøttelse af split Joy-Con™, byder FIFA 18 til Nintendo Switch på en responsiv og fængende spiloplevelse – uanset hvordan du foretrækker at spille.

Dine foretrukne FIFA-spiltyper til Nintendo SWITCH: Med FIFA Ultimate TeamTM, karrierer og særlige Switch-udgaver af Kick Off og lokale sæsoner er FIFA 18 til Nintendo Switch den mest omfattende, bærbare FIFA-oplevelse nogensinde.

Vanedannende præsentation og gameplay: FIFA 18 til Nintendo Switch benytter avanceret renderingsteknologi til at skabe en uovertruffen spiloplevelse. Spillet byder på fuld 1080p på fjernsyn og 720p håndholdt og skaber dermed autentisk fodboldstemning – uanset hvor du spiller. Oplev helt nye baneomgivelser, unikke, fysisk baserede renderinger af alle figurer og nye spilmekanikker.

DIT FIFA PÅ DIN MÅDE

Konsolkonfigurationer: Oplev FIFA hvor som helst, når som helst og på præcis den måde, du ønsker det. Kobl dig på dit fjernsyn og spil (single- eller multiplayer både off- og online*), eller tag de samme spiltyper med dig på farten. Spil med konsollen:

• Dock-forbundet
• Håndholdt
• Tabletop
• Lokal multiplayerforbindelse

Understøttelse af split Joy-Con: En ny FIFA-styringsstruktur, skabt eksklusivt til Nintendo Switch, gør det muligt for dig at konkurrere mod dine venner når som helst og hvor som helst. Spillere kan, uden supplerende hardware, frakoble Joy-Con-controllerne og prøve kræfter med multiplayer-kampene både hjemme og på farten. Joy-Con-understøttelsen af FIFA 18 inkluderer:

• Håndholdt
• Dual
• Single

Bemærk: FIFA 18 vil også understøtte Pro Controller-konfiguration.

DINE FORETRUKNE FIFA-SPILTYPER til Nintendo Switch

Med FIFA Ultimate Team, karrierer, Switch Kick Off og lokale sæsoner vil FIFA 18 til Nintendo Switch give fans større dybde i de forskellige spiltyper end på nogen anden transportabel konsol.

Spiltyper bygget til Nintendo Switch: FIFA 18 til Nintendo Switch inkluderer dine foretrukne spiltyper fra EA SPORTS FIFA-spilserien, som er blevet optimeret til konsollen.

• Switch Kick Off: Kom i gang og spil med det samme i enten single player eller lokal multiplayer sammen med en ven. 
• Lokale sæsoner: Slå dig sammen med en ven, spil en sæson med fem kampe, og følg dine statistikker over sejre og nederlag. Lokale sæsoner spilles på tværs af to Nintendo Switch-konsoller med mulighed for op til fire spillere.
• Karriere-spiltype: Overtag styringen af en klub som enten spiller eller manager, og styr dit hold til sejr gennem flere sæsoner.
• Turneringer: Spil offline i en cup-baseret turneringsstruktur.
• Turnering for kvindelandshold: Spil med verdens bedste kvindehold og kæmp for dit land i en cup-baseret turnering.
• Tekniske udfordringer: Finpuds dine færdigheder ved at spille individuelle minispil med fokus på både driblinger, afleveringer, afslutninger, forsvarsspil og meget mere.
• Onlinesæsoner: Konkurrér mod andre Nintendo Switch-spillere online og følg din fremmarch op gennem divisionerne, mens du forsøger at sikre oprykning og i sidste ende mesterskabet.


FIFA Ultimate Team: Den mest populære spiltype i EA SPORTS FIFA er tilgængelig på Nintendo Switch og giver dig mulighed for at opbygge din egen trup ud fra tusindvis af autentiske spillere.

• Omfattende spiltyper: De mest spændende måder at spille FUT på inkluderer: Single player- og online-udgaver af sæsoner, turneringer og draft. Dertil kommer Byg En Trup Udfordringer og Ugens Hold-udfordringer. 
• FUT Icons: De bedste af de bedste træder ind i FIFA 18. Spil med de mest ikoniske fodboldlegender som fx Ronaldo Nazário – flere vil blive afsløret senere.
• Live-kampagner: FIFA Ultimate Team afspejler den virkelige verden og genskaber afgørende kulturelle og fodboldmæssige øjeblikke.
• Transfermarked: Prøv kræfter med et globalt transfersystem, hvor du både køber og sælger spillere for at for at opbygge dit hold – samtidig med at du søger aktivt efter de spillere, du har brug for til dit mandskab.

VANEDANNENDE GAMEPLAY OG PRÆSENTATION

Autentisk grafik: FIFA til Nintendo Switch bruger avanceret renderingsteknologi til at levere en uovertruffen spiloplevelse. Spillet byder på fuld 1080p på fjernsyn og 720p håndholdt og genskaber dermed autentiske fodboldatmosfærer.

• Fysisk baseret spiller-rendering (PBR): Oplev autentiske spillermodeller, der bygger på PBR-skyggeeffekter, som gør figurerne mere virkelighedstro end nogensinde før på en bærbar konsol.
• Fængende omgivelser: Avanceret renderingsteknologi placerer dig på autentiske stadioner fyldt med 3D-tilskuere og -græs og effektfuld tv-inspireret kamppræsentation.

Gameplay: Nye gameplay-mekanikker giver dig mulighed for at få total kontrol på banen.

• Komplet kontrol over pasninger: Den helt nye pasningsstyring giver spilleren en lang række forskellige muligheder for at sende bolden indover i feltet og på den måde skabe dynamiske målchancer.
• Responsivt spil: Få følelsen af kontrol, når du er i boldbesiddelse i offensiven med kreative færdigheder, responsive boldberøringer og dynamisk styringsmekanik til udførelse af driblinger. Derudover sikrer autentiske animationer af flugtninger, skud og tacklinger for, at den samlede spiloplevelse bliver både intuitiv og tilfredsstillende.
• Træningsvejledning: Intelligent vejledning (med løbende beskeder) hjælper dig med at lære at bruge de forskellige spilmekanikker. Den virtuelle træner tilpasser sig til din spillestil og giver derfor både nybegyndere og eksperter en stor fordel.

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Kategori: Sport Ekspansion pack: Nej
Releasedato: 2017-09-29 Forventet leveringstid: 1-4 arbejdsdage
Artikel nr.: 3040533530 Manufacturer:
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Operatør
Vælg hvilken mobiloperatør du vil bestille, fx. Call Me.

Type af abonnement
Nyt mobilnummer - hvis du vil have et nyt telefonnummer.
Flyt mobilnummer - skift operatør og behold dit nuværende telefonnummer. Dit nuværende abonnement må ikke længere være i binding.

Abonnementer
Vælg det mobilabonnement, der passer dig bedst. Her finder du aktuel prisinformation.


Bindingsperiode
Bindingsperioden angiver, hvor længe du er bundet til dit abonnement. Husk på at du ikke kan opsige aftalen før din bindingsperiode er udløbet.

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 155 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 105 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 65 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »