FIFA 17 (Xbox One)

FIFA 17
Tip en ven

-87%

29 kr
Ord. pris 229 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  1-4 arbejdsdage

Fragt: 29 kr

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.
Pris, billede, produktbeskrivelse samt releasedato er præliminær og kan ændres.

Eksklusivt CDON.COM forudbestillingstilbud – FIFA 17
Forudbestil FIFA 17, og få en uge med fri adgang til Viaplay Total.
Viaplay Total giver dig adgang til al sport, film og serier, som Viaplay udbyder.
Du vil altså få mulighed for at se en hel runde kampe fra Premier League!

Koden sendes ud i sammenhæng med releasen af FIFA 17 og skal anvendes i perioden 29/9 – 29/11.
Kun nye kunder, som ikke allerede har et Viaplay-abonnement, har mulighed for at benytte sig af dette tilbud.

Tilbuddet gælder for kunder, som forudbestiller nogle af de fysiske udgaver af FIFA 17.
Efter den fri uge fortsætter abonnementet automatisk til en pris på 299kr./måned. Viaplay har ingen bindingstid.Forudbestillingstilbuddet indeholder:

 • FIFA 17 – det fulde spil
 • Fem FUT Draft-poletter*
  • *Én hver uge i fem uger.
  • FUT-lejespiller i otte kampe
  • *Få Hazard, Martial, Reus eller Rodriguez
 • Særudgaver af FUT-spilledragter

 

Information om tilbuddet:

Få det fulde FIFA 17-spil og op til fem FIFA Ultimate Team Draft-poletter, en FUT-lejespiller i otte kampe og særudgaver af FUT-spilledragter.

Hvad er FIFA Ultimate Team (FUT)?

EA SPORTS FIFA 17 Ultimate Team er et enormt onlinefællesskab af fans, der opbygger, styrer og spiller kampe med deres version af det ultimative fodboldhold sammensat af verdens bedste fodboldspillere i FIFA 17. Slut dig til mere end 15 millioner fans, og prøv kræfter med at opbygge fodboldtrupper med nogle af verdens bedste spillere ved at optjene, købe, sælge og bytte spillere med Ultimate Team-fællesskabet. Spil med dit drømmehold, og test det mod dine venners hold når som helst og hvor som helst. Sammensæt og få det optimale ud af alle dine trupper ved at deltage i turneringer både online og i singleplayer. Det dynamiske indhold i FUT opdateres hver uge.

 

Hvad er en FIFA Ultimate Team-lejespiller?

Har du nogensinde tænkt på, hvordan det ville være at have en stjernespiller på dit hold? Du får mulighed for at prøve at spille med nogle af de mest eftertragtede spillere i FIFA Ultimate Team i et begrænset antal kampe.

Hvad er FIFA Ultimate Team Draft?

FUT Draft er en ny måde at spille FIFA Ultimate Team på! Udtag et hold, og spil turneringer for at vinde mønter, pakker og meget mere. Test din evne til at sammensætte et hold ved at vælge den bedste spiller til hver position ud fra fem muligheder. Træf vigtige beslutninger ud fra spillerkvalitet eller holdånd. Vind store præmier ved at nå langt – hvis du vinder alle fire kampe, venter der helt fantastiske præmier!

 

Hvad er EA SPORTS Football Club (EASFC)?

Oplev et socialt netværk for fodboldfans. Optjen belønninger, stig i niveau, prøv liveudfordringer, og interagér med venner. Alt i FIFA 17 vurderes og formidles gennem EA SPORTS Football Club. Fans kan optjene belønninger, som de kan bruge til at låse op for varer fra Football Club-kataloget med, og forbedre deres status op til niveau 100. Historier fra den virkelige fodboldverden bliver gennem EA SPORTS Football Club til udfordringer i FIFA 17, der ligner, føles og spiller som den ægte vare.

Vilkår og betingelser:

DETTE TILBUD OM FORUDBESTILLING AF DELUXE EDITION LEVERES TIL DIG SOM DEL AF EN KAMPAGNE OG UDGØR IKKE ET KREDIT-, BETALINGS- ELLER GAVEKORT. TILBUDDET UDLØBER DEN 29. SEPTEMBER 2016. GÆLDER KUN FOR NYE KØB AF FIFA 17 ("PRODUKTET"). KODEN, DER FØLGER MED KØBET, GIVER RET TIL 1 LUKSUS-JUMBOGULDPAKKE OG EN LEJESPILLER I 3 KAMPE TIL BRUG I SPILTYPEN FIFA ULTIMATE TEAM ("FUT") HVER UGE I SAMMENLAGT 20 PÅ HINANDEN FØLGENDE UGER. KODEN SKAL VÆRE INDLØST SENEST DEN 16. OKTOBER 2016 FOR AT MODTAGE ALLE 20 PAKKER OG LEJESPILLERE OG VIL IKKE LÆNGERE VÆRE GYLDIG EFTER DEN 26. FEBRUAR 2017. FOR SEN INDLØSNING AF KODE VIL RESULTERE I, AT DU IKKE MODTAGER TIDLIGERE UGERS PAKKER OG LEJESPILLERE. HVERT UGENTLIGT PAKKE OG LEJESPILLER-TILBUD GÆLDER I SYV DAGE OG SKAL INDLØSES INDEN FOR DENNE TIDSPERIODE. HVIS DU IKKE LOGGER PÅ FUT OG VÆLGER "MIN PAKKE" FOR AT INDLØSE PAKKE OG LEJESPILLER I LØBET AF EN GIVEN UGE, GÅR DEN PÅGÆLDENDE UGES PAKKE OG LEJESPILLER TABT. HVER LUKSUS-JUMBOGULDPAKKE INDEHOLDER 24 ULTIMATE TEAM-KORT, HERUNDER SPILLERE OG ENGANGSKORT, MED MINDST 20 GULD OG 7 SJÆLDNE. FØRSTE PAKKE OG LEJESPILLER (I 3 KAMPE), SPILLEDRAGT OG LEJESPILLER (I 8 KAMPE) OVERFØRES ØJEBLIKKELIGT TIL DIG VED INDLØSNING. GÆLDER OVERALT, HVOR PRODUKTET SÆLGES. SE DE ENDELIGE PRODUKTOPLYSNINGER, SLUTBRUGERLICENSAFTALE OG TEKNOLOGI TIL BESKYTTELSE AF INDHOLD PÅ WWW.EA.COM/DK/EULAS, HVIS OG NÅR DE BLIVER TILGÆNGELIGE. INTERNETFORBINDELSE, EA-KONTO, ACCEPT AF PRODUKTETS OG ORIGINS SLUTBRUGERLICENSAFTALER (EULA'ER), EA'S FORTROLIGHEDS- OG COOKIEPOLITIK OG SERVICEBETINGELSER, INSTALLATION AF ORIGIN-KLIENTSOFTWAREN (www.origin.com/da-dk/about) OG REGISTRERING MED SERIENUMMERET KRÆVES. EA'S FORTROLIGHEDS- OG COOKIEPOLITIK OG SERVICEBETINGELSER KAN SES PÅ WWW.EA.COM/DK. DU SKAL VÆRE 16 ÅR ELLER ÆLDRE FOR AT OPRETTE EN EA-KONTO. EA KAN TRÆKKE ONLINEFUNKTIONER TILBAGE MED 30 DAGES VARSEL PÅ 
WWW.EA.COM/DK/SERVICE-UPDATES.

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Kategori: Børn, Sport Ekspansion pack: Nej
Releasedato: 2016-09-29 Forventet leveringstid: 1-4 arbejdsdage
Artikel nr.: 3037650046 Manufacturer:
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Relaterede produkter

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 110 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 83 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 54 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »