Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Far Cry New Dawn

1 / 1

Far Cry New Dawn

(1 anmeldelse)
199 kr.
17 år efter en global atomkatastrofe vender civilisationen tilbage fra kaos til en verden, der er ændret dramatisk. I Hope County, Montana, har den tilbageværende befolkning samlet sig i forskellige grupper, hver med deres egne regl
 • Action, Adventure
 • Playstation 4
Læs mere

17 år efter en global atomkatastrofe vender civilisationen tilbage fra kaos til en verden, der er ændret dramatisk. I Hope County, Montana, har den tilbageværende befolkning samlet sig i forskellige grupper, hver med deres egne regler for at overleve.

I denne nye verdensorden rejser de ondskabsfulde landevejsrøvere, der er anført af søstrene Mickey og Lou, fra sted til sted for at frarøve folk alle deres ressourcer. Det er op til dig at komme de overlevende til hjælp og lede kampen, når de forsøger at forsvare deres områder mod landevejsrøvernes ubarmhjertige angreb.

I det nyeste afsnit af den prisvindende Far Cry-serie er du den sidste forsvarslinje i et forandret, postapokalyptisk Hope County. Hjælp de overlevendes samfund til at blive stærkere, fremstil et interimistisk arsenal gennem Escalation og ekspeditioner i området, og dan uventede alliancer for at kæmpe for overlevelse i et farligt nyt grænseområde.

KÆMP FOR OVERLEVELSE I EN BETAGENDE POSTAPOKALYPTISK VERDEN

 • Kæmpestore blomstermarker og tæt tilgroede områder inviterer dig ud i et vidtstrakt og dødbringende postapokalyptisk landskab for at gå på opdagelse alene eller med en ven i samarbejdsspil for to spillere.
 • Dyrelivet er ikke uberørt af ulykken, og nogle rovdyr har udviklet barske naturlige forsvarsmekanismer.

 

UFORGLEMMELIGE FIGURER MØDER EN UBARMHJERTIG DOBBELT TRUSSEL

 • Mød brutale landevejsrøvere og deres vilde ledere Mickey og Lou. Disse søstre, der er kendt som tvillingerne, kombinerer vid og råstyrke for at give deres hær et jerngreb om Hope Countys værdifulde ressourcer.
 • Hverv en eklektisk gruppe lejesvende bevæbnet med skydevåben og hugtænder til at kæmpe ved din side. Disse nye allierede og nogle velkendte ansigter bidrager alle til kampen med unikke og vigtige evner.
 • Find den tidligere dommedagskult, og led efter den karismatiske leder, som forudsagde civilisationens sammenbrud: Joseph Seed.

 

SKAB FREMGANG FOR DE OVERLEVENDE FOR AT OPBYGGE DIT FRISTED

 • Specialister slutter sig til de overlevende for at hjælpe dig med at fremstille våben og køretøjer, træne dine lejesvende og endda tage på ekspeditioner fra de otte fristedsfaciliteter: arbejdsbænken, træningslejren, sprængstoflaboratoriet, hospitalet, garagen, helbredelseshaven, kartografi og ekspeditioner.
 • Skab fremgang for dit fællesskab, og opgrader dit fristed for at forbedre dine faciliteter og låse op for stærkere våben og udstyr.

 

KÆMP OM RESSOURCERNE I HOPE COUNTY OG ANDRE STEDER

 • Angrib landevejsrøverne i Escalation ved at rydde deres forposter og tage ætanol og andre materialer fra dem.  Når landevejsrøverne vender tilbage med forstærkninger, kan du kaste dig ud i en større udfordring for at få endnu flere af disse værdifulde ressourcer.
 • For første gang i Far Cry er eventyret ikke kun lokalt. Begiv dig uden for Hope County på spændende ekspeditioner til enestående og mindeværdige steder i hele USA, herunder vådområder, kløfter og kystområder.
 • Ekspeditioner og forposter er forskellige, hver gang du spiller, for at skabe missioner, der giver belønninger, som bliver sværere og er overraskende hver gang.

Forudbestillings-bonus*

Forudbestil for at få en ekstra køretøjs-overflade i spillet ved udgivelsen. Kør med stil tværs over det postapokalyptiske Hope County, Montana, med Unicorn Trike-overfladen.

Upptäck mer inom Spil Alle spil
 • Expansionspakke
  Nej
 • Genre
  Action Adventure
 • Formater
  Playstation 4
 • EAN
  3307216096733

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .