Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Empire of Sin
Empire of Sin
Empire of Sin
Empire of Sin
Empire of Sin

1 / 5

Empire of Sin

269 kr.
Rek pris. 279 kr.
Empire of Sin, strategispillet fra Romero Games og Paradox Interactive, placerer dig i hjertet af den nådesløse kriminelle underverden i Chicago under forbudstiden i 1920'erne. Det er op til dig at fuppe, charmere og intimidere dig vej t
 • Action, Adventure
 • PC
Læs mere

Empire of Sin, strategispillet fra Romero Games og Paradox Interactive, placerer dig i hjertet af den nådesløse kriminelle underverden i Chicago under forbudstiden i 1920'erne. Det er op til dig at fuppe, charmere og intimidere dig vej til toppen af pyramiden og derefter gøre hvad som helst for at blive der. I dette karakterbaserede og noir-inspirerede spil færdes du hjemmevant i de brølende 1920'eres glitter og glamour, mens du bag kulisserne arbejder i den organiserede kriminalitets skumle underverden.

Indeholder:
Opbyg et forbryderimperium Opbyg dit forbryderimperium fra grunden ved at vælge en kriminel løbebane med smugkroer, kasinoer eller beskyttelse af fagforeninger, og omgiv dig med loyale gangstere for at sætte dit præg på byen. Når du har skabt et omdømme, skal du øge din indflydelse ved at erobre områder fra rivaler og tilføje flere lyssky virksomheder til dit repertoire.
Forsvar og udvid områder: Hvis dit slæng ser sig nødsaget til at statuere et eksempel, og der (selvfølgelig helt hypotetisk) skulle opstå håndgemæng, tager du kampen op i brutale og turbaserede opgør. Du skal rekruttere dine håndlangere strategisk og knytte stærke bånd i slænget for at forvolde størst skade i kampene og sikre kontrollen over byen.
En levende verden: Udforsk gaderne i 1920'ernes Chicago, og interagér med en lang række af levende karakterer, der hver især lever deres egne liv, som påvirker, hvordan de reagerer på, hvad du gør (eller ikke gør). Du skal smigre, overtale, forføre, true eller dræbe dem for at nå dit mål.
Brug din indflydelse: Dan og opløs alliancer, bestik betjente, og foretag handler på det sorte marked for at øge din fraktionsværdi og udvide dit forbrydersyndikat. Sørg for altid at holde dine fjender nær og have en muldvarp i inderkredsen og øjne overalt.
Vind med forskellige strategier: Du kan blive konge eller dronning af Chicago på mange måder. Nå toppen via vold, social indflydelse eller et omdømme, der får tænder til at klapre over hele byen. Med forskellige startvilkår og en konstant skiftende dynamik i dit slæng vil to spil aldrig være ens.

Upptäck mer inom Spil Alle spil
 • Expansionspakke
  Nej
 • Genre
  Action Adventure
 • Formater
  PC
 • EAN
  4020628726003
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .