EA Sports UFC (Playstation 4)

EA Sports UFC
Tip en ven

-5%

56 kr
Vejl. pris 59 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  fra 2 arbejdsdag

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.

Som et resultat af spilstudiets første nye større sportsligasamarbejde i mere end et årti præsenterer EA SPORTS nu EA SPORTS UFC. Denne nye generation af kampsportsspil er blevet skabt eksklusivt til PlayStation 4 og XBOX ONE af teamet bag den anmelderroste Fight Night-spilserie.

Bruce Lee pre-order offer

Få Bruce Lee som spilbar figur i fire vægtklasser - bantamvægt (61,23 kg), fjervægt (65,77 kg), letvægt (70,31 kg) og weltervægt (77,11 kg).
Er du klar til at træde ind i den ottekantede ring i selskab med historiens mest legendariske kampsportsikon? Forudbestil EA SPORTS UFC og få adgang til MMA-sportens fader, Bruce Lee, så snart spillet udkommer! Kæmp med legenden på tværs af fire forskellige vægtklasser og test hans fantastiske færdigheder mod de bedste af de bedste fra nutidens UFC.

Takket været EA SPORTS IGNITE-teknologien vil EA SPORTS UFC genskabe den vilde action, de store følelser og den ekstreme intensitet fra den ottekantede ring på måder, som aldrig tidligere har været mulige. Den nye generation af virkelighedstro bevægelser vil ikke bare kunne vise de fantastisk varierede, kraftfulde og intuitive teknikker, som verdens bedste MMA-krigere benytter sig af, ved hjælp af spilmekanikker Precision Movement, Dynamic Striking og Strategic Submission Battles. Men spillet vil også give atleterne nyt, digitalt liv gennem nyskabelser som Full Body Deformation og Real-Time Exertion. Også simulationen af den menneskelige intelligens vil få et markant løft med det både strategiske og situationsbestemte MMAi-system og kommer til udtryk hos de mest realistiske figurer nogensinde i et sportsspil.

Træd ind i den ottekantede ring og bliv en del af den mest realistiske, virtuelle kampsportsoplevelse nogensinde. Takket været EA SPORTS IGNITE-teknologien vil alle krigere, slag, kast og overgivelser mere end nogensinde lade dig mærke kampene.

 • MMAi – En “mixed martial arts”-kæmpers hjerne er lige så vigtig som hans kampgejst. Alle licenserede kæmpere i spillet vil være udstyret med skiftende målsætninger og kampstrategier, som er baserede på både deres virkelige præferencer og den enkelte kampsituation. Hvis du bremser deres “plan A” vil de hurtigt skifte til “plan B” eller “plan C”. Og hvis du fører på dommersedlerne, kan du godt forberede dig på, at din computerstyrede modstander vil gå efter en knockout eller at få dig til at opgive. Jo klogere, modstanderne er, desto mere udfordrende og uforudsigelige bliver kampene.
 • Slag præger hele kroppen – Indtil nu har simulationen af den fysiske interaktion mellem krigerne været begrænset til en meget beskeden form for kropskontakt, som mere fik dem til at se ud og opføre sig som actionfigurer af plastik end som toptrænede atleter. Nu er udviklingsholdet, der forandrede sportsspilgenren med introduktionen af den autentiske fysik i Fight Night, klar til igen at revolutionere spilverdenen med et nyt helkropsdeformeringssystem, der rykker og omplacerer kæmpernes krop og muskler i real-time. For første gang vil du virkelig kunne mærke effekten af hvert eneste slag.
 • Udmattelse i real-time – En UFC-kamp er en af de mest fysiske sportsudfordringer, der findes, og kræver, at MMA-kæmperne giver alt og mere til fra start til slut. ”Real-Time Exertion”-teknologien gør hvert eneste actionfyldte øjeblik til en del af din spiloplevelse. Ved i real-time at kunne følge blodet pumpe, huden skifte kulør, musklerne spændes og de forskellige tegn på udmattelse blive mere og mere tydelige i løbet af de enkelte omgange, vil du selv opleve, hvad det kræver at være blandt de bedste nævekæmpere i verden.
 • Vellignende kæmpere og ansigtsanimationer – EA SPORTS UFC sætter nye standarder for realismen i spilfigurernes udseende og følelsesudtryk. For første gang nogensinde i et spil fra EA SPORTS er alle licenserede atleter i spillet blevet genskabt ved hjælp af HD-scanninger i 3D af både deres hoveder og kroppe for at sikre en revolutionerende detaljeret lighed og autenticitet i spillet. Ved hjælp af EA SPORTS IGNITE-spilmotoren og den nye ansigtsanimationsteknologi vil figurerne blive mere udtryksfulde og kunne vise deres følelser for på den måde bedre at lade deres bevidsthed og intelligens komme til udtryk i ringen.
 • Præcise bevægelser – MMA er en sport, som afgøres på de små marginaler, hvor hvert eneste valg og hver eneste bevægelse kan blive udslagsgivende. Ved hjælp af EA SPORTS IGNITE vil “Precision Movement”-bevægelsessystemet sørge for, at kæmperne er i balance, så man undgår urealistiske fald på måtten. De mere virkelighedstro, fysikbaserede bevægelser giver dermed en mere realistisk actionoplevelse, hvor overførslen af energi fra benene og helt op i kroppen får større effekt og giver mere troværdige slag og kast.
 • Dynamiske slag – En MMA-kriger udnytter omgivelserne til sin egen fordel – nu kan du for første gang nogensinde i et UFC-spil gøre det samme. De dynamiske omgivelser gør det muligt at udføre de vildeste bevægelser ved at udnytte octagon-ringens muligheder – som fx roundhouse kicks, superman punches og meget andet. Og når disse muligheder kombineres med genrens bedste slagteknologi, er der ikke langt til det ene, perfekte slag, som alene kan forandre kampens udvikling.
 • Strategiske kampe i gulvhøjde – For at kunne sikre dig mesterskabsbæltet, skal du kunne dominere kampene, både når du står og ligger på måtten. EA SPORTS UFC genopfinder kampene i gulvhøjde ved at gøre forsøget på at sikre sig den bedst mulige position og dermed kontrollen over opgøret til en strategisk duel om greb og slag. Fuldstændig som i virkelighedens MMA-verden vil kæmperne i EA SPORTS UFC skulle arbejde sig igennem en række forskellige stadier, mens de forsøger at udføre eller slippe ud af det greb, der i sidste ende kan afslutte kampen. 
 • Virkelighedstro skader – Alle kæmpere ved, at ét godt slag kan være nok til at ødelægge din dag. EA SPORTS UFC introducerer et ikke-lineært skadessystem, som betyder, at selv et enkelt slag kan have stor skadeseffekt. Dette system vil give en større variation i de skrammer og flænger, man kan blive udsat for, og vil på den måde skabe en realisme, der aldrig tidligere har været mulig i et kampsportsspil.
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Kategori: Fighting, Sport Ekspansion pack: Nej
Releasedato: 2014-06-19 Forventet leveringstid: fra 2 arbejdsdag
Artikel nr.: 3023783444 Manufacturer: EA Sports
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 114 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 85 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 55 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »