EA Sports UFC 2 (Playstation 4)

EA Sports UFC 2
Tip en ven

-25%

59 kr
Ord. pris 79 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  fra 2 arbejdsdag

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.

Forudbestil EA SPORTS UFC 2 nu, og få fra dag ét adgang til den tredobbelte King of Pancrase, Bas Rutten, der også er optaget i UFC's Hall of Fame, den japanske MMA-legende Kazushi "The Gracie Hunter" Sakuraba, og en tredje, hemmelig kæmper, som vi løfter sløret for senere! *
* Internetforbindelse og EA-konto påkrævet. Du skal være 16 år eller ældre for at oprette en konto. Begrænsninger på tilbuddet er gældende.EA SPORTS™ UFC® 2 byder på masser af nyskabelse med fantastisk realistiske figurer og animationer, tilføjer et helt nyt Knockout-fysiksystem og inviterer alle kæmpere til igen at træde op i Octagon™-ringen for at opleve spændingen ved at afgøre kampene.

Spillet leverer oplevelser til alle kampsportsfans – inklusive fem helt spilvarianter, der bl.a. omfatter en genbearbejdet karrieredel, som introducerer muligheden for at skabe kvindelige kæmpere for første gang nogensinde i et UFC®-spil, og et helt nyt titeljagt-system til online-mesterskaber. Uanset hvilken slags kæmper, du ønsker at være, vil du kunne finde en spilvariant, der passer til lige præcis DIN måde at spille på. Afgør kampene med ekstremt slagkraftige knockouts i den helt nye KO-variant, skab og sæt dit eget præg på et hold af mestre i UFC Ultimate Team eller sammensæt dit ultimative MMA-arrangement med den særlige Custom Event Creator. EA SPORTS UFC 2 har digitale kampsportsoplevelser for enhver smag.

EA SPORTS UFC 2 vil være med i dit ringhjørne hele vejen gennem kampene med alle de gode råd og værktøjer, du har brug for til at mestre MMA-sporten. Inden længe vil du være klar til at kæmpe som profferne efter et par besøg i spillets træningsdel eller ved at følge de visuelle tip fra den nye ”Grapple Assist” – et in-game-visningsværktøj, der guider dig gennem takedowns, submissions og meget mere.

Med alt fra walkout til knockout vil EA SPORTS UFC 2 levere en omfattende, autentisk og intens spiloplevelse.

KNOCKOUT-GAMEPLAY

 

 • Knockout-fysiksystem – Et revolutionerende nyt og fysisk baseret slagreaktions- og knockout-system, der leverer endnu mere visuelt fascinerende, tilfredsstillende og autentiske KO’s end nogensinde før. Hver eneste knockout vil nu være helt unik, og det at afgøre kampene har aldrig været mere tilfredsstillende.

 

 • Et helt nyt niveau af submissions – Overrask din modstander med en flyvende armbar, mens I er i nærkamp eller skift hurtigt fra knee bar til heel hook. Tilføjelsen af stående submissions og flere sammenhængende submissions (i sekvenser) løfter nærkampene i EA SPORTS UFC 2 til helt nye højder.

 

 • Dynamiske greb - For første gang nogensinde i et MMA-spil vil du nu få fuld kontrol over hver enkelt kæmper under et utal af forskellige greb. På den måde vil den simultane interaktion mellem to kæmpere give kampene på måtten i ringen helt nyt liv og gøre dem både intuitive og varierede.

 

 • Ultimativt forsvar – Du kan ikke skade det, du ikke kan ramme. Forbedret kontrol over din kæmpers hovedbevægelser lader dig undgå modstandernes angreb på en fantastisk naturlig måde. Det vil, sammen med et forbedret blokerings- og paradesystem sikre, at du får de nødvendige værktøjer til at afmontere selv dine modstanderes allermest ødelæggende angreb.

 

UOVERTRUFFENT REALISTISKE FIGURER OG UDVALG AF KÆMPERE

 

 • Ultimativt realistiske figurer og animationer – EA SPORTS UFC 2 er klar til at forsvare sin titel som ubesejret mester, når det gælder visuel sportsrealisme med endnu bedre grafik end nogensinde før.
  • Et nyt ansigts-modelleringsfundament, introduktionen af hår-fysik og forbedrede synlige effekter efter slag og spark er med til at øge realismen til et hidtil uset niveau.
  • Tusindvis af kamp- og signaturanimationer gør de forskellige MMA-stjerners personligheder og atletiske færdigheder endnu mere autentiske. Du vil fx let kunne genkende Conor McGregor’s klassiske høje hook kick, Ronda Rousey’s patenterede buk og tramp før kampene og mange andre bevægelser, der kendetegner de enkelte kæmpere.

 

 • Største udvalg af kæmpere nogensinde – EA SPORTS UFC 2 byder på den mest omfattende samling af kæmpere nogensinde i et kampsports-simulationsspil. En imponerende blanding af både MMA’s største stjerner og mest lovende talenter vil få selskab i Octagon-ringen af både nuværende og tidligere UFC-atleter, MMA-legender og måske endda et par virkelig seje overraskelser.

 

KAMPKLARE SPILVARIANTER FOR ENHVER SMAG

 

 • Karrierevariant med både dybde og autenticitet – Uanset om det er dit mål at blive klodens bedste pund-for-pund-kæmper eller den første kvindelige kæmper, som optages i UFC Hall of Fame, vil du få fuld kontrol over din karriere.
  • Træningslejr: Et helt nyt træningslejr-system gør forberedelserne til hver enkelt kamp til en balancegang mellem det at udvikle din kæmpers færdigheder og samtidig undgå skader, som kan gøre dit næste opgør endnu mere udfordrende.
  • Kvindelige kæmpere: For første gang nogensinde i et UFC-spil vil du kunne skabe din egen kvindelige kæmper i spillets karrieredel og styre hende til UFC-storhed.
  • Karrieredefinerende øjeblikke: Begynd med Ultimate Fighter® og gå derefter videre til at kæmpe mod autentiske modstandere, samtidig med at du udvikler dig på din vej til status som UFC-mester. Oplev karrieredefinerende øjeblikke, som sørger for en endnu mere intens atmosfære og øger betydningen af dine ture i Octagon-ringen.

 

 • UFC Ultimate Team – Den første “Ultimate Team”-oplevelse nogensinde i et 1-mod-1-kampsportsspil.
  • Skab dit eget hold af op til fem kæmpere fordelt på forskellige vægtklasser ved hjælp af EA SPORTS UFC 2’s omfattende justeringsmuligheder.
  • Konkurrér i både online- og offline-turneringer for at udvikle dine kæmpere og optjene mønter.
  • Saml mønter for at købe pakker, der indeholder særlige genstande, som du kan bruge til at booste dine kæmperes præstationer.
  • Sæt dit eget præg på dine kæmpere med indhold fra pakkerne, der kan forbedre eller ændre deres bevægelser, egenskaber og styrker – som tilsammen er med til at forme dine holdmedlemmer til de mest eksplosive i hele UFC.

 

 • KO-variant – Uden at skulle bekymre dig om generende greb kan du her gå amok med slag, spark, knæ og albuer i en både tempofyldt, sjov, og vild spilvariant, som vil være perfekt for alle kampsportsfans, der har lyst til at lade næverne tale overfor deres venner. Reglerne er enkle … kampen slutter ikke, før nogen ligger vandret!

 

 • Skab egne turneringer – UFC-stævner er spækket med spænding, og det at vælge de helt rigtige kæmpere er centralt, når det gælder om at skabe verdens vildeste kampsportsoplevelser. Overtag rollen som kamparrangør og sammensæt de ultimative dueller ved at vælge mellem flere hundrede MMA-specialister. Vælg legendariske arenaer, autentiske dommere og helt unikke kampomgivelser og gennemspil derefter turneringen fra første til sidste sekund for at sikre, at resultaterne lever op til forventningerne.

 

 • Online-mesterskaber – Træd ind i online-Octagon-ringen for at deltage i en helt ny titeljagt. Styr dine foretrukne kæmpere og test dine evner mod andre kæmpere fra hele kloden. Vind flere opgør i træk for at gøre dig fortjent til en titelkamp i din division og forsvar bæltet, så længe du kan. Med et opdateret divisionssystem, sammen med et helt nyt titeljagt- og topkæmper-system, vil der nu være endnu flere gode grunde til at opbygge din online-ry.

 

 • Live-begivenheder – Forudsig. Spil. Vind. Se om du kan forudsige, hvilke kæmpere som vil vinde virkelige kampe ved kommende UFC-stævner og forsøg derefter at realisere dine forudsigelser oppe i den virtuelle Octagon-ring. Vind in-game-belønninger og kæmp dig længere op på ranglisterne i et af de mest vanedannende forudsigelsesspil, du nogensinde har prøvet.

 

 • Skab en kæmper – EA SPORTS UFC 2’s værktøjer til at skabe kæmpere løfter figurjusteringsmulighederne til nye højder med utallige muligheder for at forme ansigter, tatoveringer og, for første gang nogensinde, at skabe kvindelige kæmpere. Spillerne kan også forme deres helt egne GameFace-uploads til perfektion … altså før de bliver smadret igen oppe i ringen.

 

VÆRKTØJER TIL AT MESTRE MMA

 

 • Greb-assistent – Det kan virke nærmest umuligt at mestre alle grebenes finesse. Men takket været den helt nye og virtuelle greb-assistent bliver opgaven nu mere overskuelig end nogensinde før. Visuelle råd hjælper spillerne med at skifte position på kampmåtten, submissions, takedowns og meget mere – alt sammen i real-time – så alle kan afgøre kampene som ægte proffer.

 

 • Træningsvariant – Selv de allerbedste MMA-udøvere kan ikke vinde på talent alene. Det kræver dedikation og viljen til hele tiden at forbedre sig. Kast dig ud i den nye træningsvariant og styrk dine færdigheder uden risiko for skader, så du lærer at mestre de grundlæggende slag, greb og nærkampsteknikker i dit helt eget tempo, inden du prøver dem af i rigtige kampe.

 

 • Færdighedsudfordringer – EA SPORTSUFC 2 byder på 12 nye minispil, der hjælper spillerne med at lære og perfektionere deres greb, stående færdigheder og kampevner i gulvhøjde.
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Kategori: Fighting, Sport Ekspansion pack: Nej
Releasedato: 2016-03-17 Forventet leveringstid: fra 2 arbejdsdag
Artikel nr.: 3035899886 Manufacturer:
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 1 Gennemsnitlig vurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Hej
God afspiller og sjovt. Hi hi

MVH Ernst G Hansen

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 115 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 85 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 55 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »