Call of Duty Modern Warfare

Call of Duty, ofte forkortet CoD, er en serie af første person shooters udgivet af Activision.

Det første spil i serien blev udgivet til PC 2003, og serien er siden udvidet til konsoller. Mange spinoff spil er også blevet frigivet. De fleste spil foregår i historiske perioder, som f.eks. Anden Verdenskrig og Koldkrig, mens den såkaldte Modern Warfare-serie finder sted i moderne tid, og Black ops 3 og Infinite Warfare finder sted i fremtiden.

Call of Duty: Modern Warfare

Modern Warfare

Call of Duty Modern Warfare Multiplayer Trailer


Det føles virkelig som et Call of Duty spil, når vi i traileren ser våben og eksplosioner til toner af Metallica.

Se traileren for COD Modern Warfare hvor vi som sædvanligt bliver budt på action, elitesoldater og krudtrøg.

                   

Call of Duty Konsol

  • Playstation 4 1TB Pro + Call of Duty Modern Warfare

    (Hardware)

    PS4 Pro er fyldt med banebrydende teknologi, så den kan levere de hurtigste, skarpeste, mest hurtigtreagerende spiloplevelser, du nogensinde har set. Kraft Spillene eksploderer i dynamisk, intens grafik og meget livagtige detaljer takket være mere kraft i motoren. Hurtighed Action vises hurtigere, jævnere og mere eksplosivt med krystalklare bevægelser fra hurtigere og mere s...

    3590 kr
    197 kr/måned

Call of Duty Season Pass

Call of Duty DLC

Alle Call of Duty Spil

 

Merchandise

Black Ops 4

Peter Stormare i Call of Duty Black Ops 4

Se Peter Stormare i den seneste Call of Duty Black Ops 4 trailer.

Gå ikke glip af traileren og få indblik i de nye COD BO4 maps.

COD Black Ops 4 - Multiplayer

Call of Duty Black Ops 4 går dybere end nogensinde før med rigtig følelse af multiplayer, hvor spillerne kan udforske specialisternes verden – hvem de er, hvorfor de eksisterer og hvilke krige de skal bekæmpe sammen.
Det nye COD Black Ops 4 er en realistisk, beskidt kamp i kombination med nye niveauer af tilpasning og taktisk gameplay, nye våben og kort får Black Ops 4 den ultimative multiplayer-oplevelse.

                   

Call of Duty: WWII - Nazi Zombies

Call of Duty: WWII Nazi Zombies er en original og skræmmende samarbejdsversion af spillet, som har en ny og skræmmende horrorhistorie til fans af Call of Duty's zombies.

Ingenting er, som det ser ud til, i denne zombiegyser, en mørk og uhyggelig fortælling, hvor en hel hær af levende døde slippes løs.

Gå ikke glip af chancen for at forudbestille CALL OF DUTY WWII og få et animeret Zombie Weapon Camo til at bruge i Zombie Mode.