Black Ops 3

Call of Duty Black Ops 3

Forudbestillingstilbud - Call of Duty Black Ops 3

Forudbestil Call of Duty Black Ops 3 og få adgang til en Personalization Pack indeholdende:  

•         Camouflage til våben
•         3 sigtemidler (reticles)
•         1 stk ”Calling Card”


Call of Duty: Black Ops 3 - Multiplayer Beta Trailer

Vær blandt de første til at spille Call of Duty Black Ops 3 med online multiplayer beta! Få fingrene i nye våben, oplev specialistsystemet og tilpas dine våben i "Weapon Paint Shop". Forhåndsbestil spillet nu for at få adgang til Multiplayer Beta. Betaen starter den 19/8 på Playstation 4 og 26/8 på PC og Xbox One.

Black Ops 3 Nuk3town

Forudbestillingstilbud – Call of Duty Black Ops 3

Forhåndsbestil Call of Duty Black Ops 3 og få adgang til det klassiske kort Nuk3town!


Call of Duty Black Ops 3 - Forudbestillingstilbud

Pre-order Call of Duty: Black Ops III for PlayStation 4, Xbox One or PC to secure a Beta Access code.


Den mest ambitiøse Call of Duty oplevelse nogensinde

Call of Duty: Black Ops 3 er et hæsblæsende spil, der har glædet anmeldere og spillere over hele verden. Vi befinder os i en fremtid, hvor den militære teknologi har udviklet sig i en sådan grad, at grænserne mellem menneske og maskine er udflydende. Den person, du spiller er i en kamp blevet hårdt såret og har for at overleve derfor fået indopereret forskellige avancerede, teknologiske forbedringer. Blandt andet et system, der gør det muligt at kommunikere direkte med maskiner. Og det er der god grund til at gøre brug af, når du, sammen med andre spillere eller alene, kaster dig ud i forrygende kampe rundt omkring på kloden. Og som om det ikke er nok, giver Black Ops 3 dig også mulighed for at spille hele spillet i zombie mode. Her er der fuld knald på zombierne og andre overnaturlige væsner, som du skal overvinde. Slå dig hellere sammen med nogle venner, for det er ikke let at overvinde dem - heller ikke for rutinerede spillere. Zombie delen foregår i en mørk film-noir stemning, krydret med masser af fede one-liners. Får du brug for at opøve dine kampevner, har du rig mulighed for det i træningslejren.

Nye avancerede spillemuligheder

Call of Duty: Black Ops 3 er det tolvte spil i Call of Duty serien og en efterfølger til Call of Duty: Black Ops II. Det er så absolut et selvstændigt spil, der ikke kræver, at man kender de andre i serien. I Black Ops 3 er det ikke bare fortællingen og de flotte billeder, der fænger. Der er også flere mulige måder at spille spillet på. Campaign: Her kan du vælge at spille alene eller online sammen med op til tre andre spillere. Du vælger selv din karakters køn og udseende, og undervejs samler du Tokens, der skal bruges for at få nye og bedre våben. Multiplayer: Her er det blandt andet muligt at bevæge sig på nye måder, og der er mange forskellige metoder til at få og udvikle våben. Spillet udvikler sig altså i samspil med spillerne. Zombies: Her er der ikke bare tale om Black Ops 3 fortalt med zombier, men om en egen hæsblæsende, selvstændig fortælling med nye karakterer og ting, der kan åbnes op for. Og ikke mindst sin helt egen stemning.

Spil hvor som helst i dit hjem

Kender du det, at bedst, som du sidder midt i en vigtig kamp i Call of Duty er der en anden, der skal bruge tv'et? Ejer du en Playstation 4 og en Playstation Vita skal du ikke fortvivle: Du bruger bare remote play, og så kan du bruge din Playstation Vita som sekundær skærm og give dig fuldt ud hen til spillet: Du kan vælge at slå zombier ihjel, mens du ligger i sengen eller tage på mission med de andre Black Ops, mens du sidder ved bordet. Med en Playstation Vita er du ikke fysisk bundet til tv-skærmen for at kunne spille. Med Call of Duty: Black Ops 3 til Nintendo Wii U kan du udnytte de unikke controllere fuldt ud. Særlig Nintendo Wii U's GamePad giver nogle helt specielle elementer til spillet og føjer dermed endnu nogle dimensioner til det i forvejen populære spil. Du har også muligheden for at bruge GamePad'en som sekundær skærm, og spille hele spillet lige hvor det passer dig, så længe der er wifi forbindelse med Nintendo Wii U. Køb i dag hos CDON.COM, Nordens største varehus.