Battlefield 4 (Playstation 4)

Battlefield 4
Tip en ven
149 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  1-4 arbejdsdage

Fragt: 29 kr

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.

Battlefield 4 definere shooter-genren og fjerene grænsen mellem spil og ære.

Med en helt ny spilmotor Frostbite 3, så levere Battlefield 4 en vild og dramatisk spiloplevelse, som ikke ligner nogen anden. Kun i Battlefield kan du ødelægge bygninger som beskytter dine fjender. Kun i Battlefield kan du lede et angreb fra agterenden af et slagskib. Battlefield giver dig friheden til at gøre mere og være mere mens du benytter din styrker til at finde dine egne veje til sejr.
Foruden en fænomenal multiplayer, så tilbyder Battlefield 4 en intensiv, dramatisk og karakter-drevet mission, som indledes med evakueringen af amerikanske VIP´s fra Shanghai og hvor du senere følger din truppes kamp for at finde en vej hjem.

Der findes intet at sammenligne med. Kast dig ud i et æresfyldt kaos og den totale krig som du kun finder i Battlefield.

Battlefield 4 er et genre-definerende storspil, som bygger på øjeblikke, der udvisker grænsen mellem spil og ægte ærefølelse. Med Frostbite™ 3-spilmotorens næstegenerationsstyrke og muligheder som fundament byder Battlefield 4 på en hidtil uset følelsesladet og dramatisk spiloplevelse.
Kun i Battlefield kan du sprænge en dæmnings fundament i luften eller reducere en hel skyskraber til murbrokker. Kun i Battlefield kan du lede et angreb til søs fra dækket på en kanonbåd. Battlefield giver dig friheden til at gøre mere og være mere, mens du udnytter dine styrker og skaber din egen vej mod sejren.
Som supplement til den unikke multiplayer-del indeholder Battlefield 4 også en intens og dramatisk, figurdreven kampagne, der indledes med evakueringen af en række amerikanske VIP-personer i Shanghai og derefter følger dit mandskabs kamp for at nå hjem igen.
Der er ingen over og ingen ved siden af. Så lad dig suge med ind i den totale krigs gloværdige kaos, som du kun finder det i Battlefield.

 

NØGLEFUNKTIONER

 • Kun i Battlefield kan du opleve ”Levolution” – muligheden for at forandre landskabet i real-time med interaktive omgivelser, som reagerer på alle dine valg og sikrer, at der aldrig vil være to slag som er ens.
 • Kun i Battlefield kan du opleve den fantastiske styrke i den nye generation af “Frostbite™ 3”-spilmotoren, der byder på uovertruffen grafik og lydkvalitet, overlegne figuranimationer og dynamiske ødelæggelser.
 • Kun i Battlefield kan du blive en del af den mest ekstreme totalkrig, hvor du har frihed til at udnytte dine styrker og skaber din egen vej mod sejren.
 • Kun i Battlefield har du mulighed for at vise din dominans både på land, i luften og på vandet under helt nye, intense, vand- og fartøjsbaserede kampe.
 • Kun i Battlefield kan du lede dit mandskab i ”Commander Mode” – hvor du får mulighed for at gå forrest og vende slagets gang både hjemmefra, mens du sidder helt ude på kanten af sædet, og på farten med din tablet. 
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Kategori: Action, Online game, FPS Ekspansion pack: Nej
Releasedato: 2013-10-31 Forventet leveringstid: 1-4 arbejdsdage
Artikel nr.: 3025878527 Manufacturer:
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Operatør
Vælg hvilken mobiloperatør du vil bestille, fx. Call Me.

Type af abonnement
Nyt mobilnummer - hvis du vil have et nyt telefonnummer.
Flyt mobilnummer - skift operatør og behold dit nuværende telefonnummer. Dit nuværende abonnement må ikke længere være i binding.

Abonnementer
Vælg det mobilabonnement, der passer dig bedst. Her finder du aktuel prisinformation.


Bindingsperiode
Bindingsperioden angiver, hvor længe du er bundet til dit abonnement. Husk på at du ikke kan opsige aftalen før din bindingsperiode er udløbet.

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 130 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 93 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 59 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »