Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection

Til kassen

Se også

Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection

(0)
Skrive en anmeldelse

Multi Format

Digitalt Produkt

143 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Family
  • Multi Format

Den vildt populære Zoo Tycoon-serie er blevet helt genskabt og er nu klar til at øge spændingen udfordringerne og morskaben ved at bygge den ultimative zoo. Slip fantasien løs i "Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection"! Vælg mellem næsten 200 visuelt fantastiske dyr og det største mest detaljerede udvalg af omgivelser nogensinde og byg pas og vedligehold din drømmezoo alene eller sammen med op til fire spillere på Xbox LIVE. Zoospillet vil forføre dyreelskere i alle aldre.

Det er let at starte og let at spille så Zoo Tycoon til Xbox giver dig en tæt kontakt til dyrene og zooen og du får intuitive styrefunktioner og sjove introduktioner der får spillere i alle aldre til at grine. Spil klogt når dyr og gæster reagerer på dine kreative valg for de afgør i sidste ende om du bliver en Zoo Tycoon.

Genre:
Family
Formater:
Multi Format

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.