Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

WWE 2K Battlegrounds Digital Deluxe Edition

Til kassen

Se også

WWE 2K Battlegrounds Digital Deluxe Edition

(0)
Skrive en anmeldelse

PC Download

Digitalt Produkt

WWE 2K Battlegrounds Digital Deluxe Edition
WWE 2K Battlegrounds Digital Deluxe Edition
WWE 2K Battlegrounds Digital Deluxe Edition
WWE 2K Battlegrounds Digital Deluxe Edition
WWE 2K Battlegrounds Digital Deluxe Edition
WWE 2K Battlegrounds Digital Deluxe Edition
359 kr.
Vejledende pris: 372 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Arcade, Sport
  • PC Download

Deluxe
Opgradér til Digital Deluxe Edition, og kæmp med dine yndlings-WWE-legender. Slip helvede løs med Stone Cold Steve Austin, læg SmackDown ud med The Rock, og lav noget larm med Ronda Rousey. WWE 2K Battlegrounds Digital Deluxe Edition indeholder tre versioner af hver superstjerne, samt forudbestillingsbonus-Edge og 1100 Golden Bucks, anvendt til at låse op for ekstra WWE-superstjerner og -legender, forfængelighedsgenstande til dine yndlingsfigurer og dele til denne tilpassede arenaer.  

WWE-universet er din slagmark, der leverer vanvittig og nådesløs arkadeaction og stedet, hvor dine yndlingssuperstjerner og -legender fra WWE kæmper i vilde, interaktive miljøer fra hele verden. Deltag i dine yndlingskamptyper med et arsenal af overdrevne manøvrer, særlige egenskaber og knusende power-ups, inklusive Steel Cage, Royal Rumble, Fatal Four Way og mange flere, mens Mauro Ranallo og Jerry “The King” Lawler kommenterer på kaosset!  Er du klar til slagmarken?
 
Slås uden grænser!
Tag dine foretrukne WWE-superstjerner og -legender med i ringen for at slås i et vanvittigt, provokerende og hæmningsløst kaos af kamp! Behersk de vildeste manøvrer, og brug dine særlige egenskaber til at knuse modstanderen i de interaktive miljøer! 
Kæmp mod hele verden!
Spil den helt nye historie, fortalt i originale tegneseriestriber, og vær med til at finde de næste WWE-superstjerner med Paul Heyman og Stone Cold Steve Austin!  Kæmp som unikke og spændende nye figurer mod etablerede WWE-superstjerner for at vise dit værd og dine evner, og lås op for nye figurer og slagmarker undervejs.
 
Slagmarken er din!
Sæt dig eget præg på WWE 2K Battlegrounds ved at udnytte de mange tilpasningsmuligheder, når du opretter og redigerer dine egne originale figurer og slagmarker!
 
UTALLIGE kamptyper
Tag kampen op i et bredt udvalg af dine yndlingskamptyper med nye, sjove elementer inklusive Steel Cage, Royal Rumble, Fatal Four Way og den helt nye Battlegrounds-udfordring! 

Multiplayer-kampe lokalt og online!
Deltag i onlineturneringer, eller bliv konge over slagmarken, og overlev nærkampe mod spillere fra hele verden! Eller dyst mod vennerne på sofaen i multiplayerkampe!
 
Digital Deluxe Bonus
Giv den gas med Stone Cold Steve Austin, uddel smæk og SmackDown med attitudeudgaven af The Rock, og lav ravage med den rå Ronda Rousey.  WWE 2K Battlegrounds Digital Deluxe Edition inkluderer tre udgaver af hver Superstar – og som bonus ved forudbestilling får du Edge. Inkluderer også yderligere 1.100 Golden Bucks, så du kan låse op for endnu flere superstjerner og legender fra WWE.

Genre:
Arcade
Sport
Formater:
PC Download

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.