Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

The Sims™ 4 Snedrømme Expansion Pack

Til kassen

Se også

The Sims™ 4 Snedrømme Expansion Pack

(0)
Skrive en anmeldelse

PC Download

Digitalt Produkt

The Sims™ 4 Snedrømme Expansion Pack
The Sims™ 4 Snedrømme Expansion Pack
The Sims™ 4 Snedrømme Expansion Pack
The Sims™ 4 Snedrømme Expansion Pack
The Sims™ 4 Snedrømme Expansion Pack
299 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Simulator, Tillæg
  • PC Download

Dyrk sport i sneen, slap af i naturlige, varme kilder, og indret et japansk-inspireret hjem i The Sims™ 4 Snedrømme Expansion Pack*! Oplev nye måder at være aktiv på – sæt simmerne til at kravle op på toppen, og udforsk nye venskaber på Komorebi-bjerget. Simmerne kan kælke, stå på snowboard eller nyde en hotpot ved kotatsu-bordet, så det er nemt at finde en aktivitet, der passer til enhver livsstil.

NØGLEFUNKTIONER:

JAGT SPÆNDINGEN

Test dine simmers evner og udholdenhed med de mange aktiviteter på bjerget! Find skiene frem, og sus ned mod bunden, kør vildt på snowboard, eller tag en hyggelig kælketur med en anden simmer. Vil du hellere opad? Så træn klatrefærdigheden, og prøv at udfordre dine simmere til at kravle helt op på toppen under udfordrende – og nogle gange farlige – forhold.

FIND DIN INDRE ZEN

Skyl simmernes bekymringer væk i de naturlige varme kilder, og slap af med en lækker hotpot ved kotatsu-bordet, eller hyggesnak med vennerne på en vandretur gennem bambusskoven eller de sneklædte bjerglandskaber. Find roen ved at tage en mindful gåtur, eller nyd den beroligende musik, og få kontrol over dine følelser, mens du finder din indre zen.

INDRET DIT EGET FRISTED

Uanset om du foretrækker traditionelle detaljer eller moderne versioner af japansk-inspirerede møbler og dekorationer, så kan du indrette med shoji-døre, -vinduer og -skærme, tatami-måtter og meget mere for at skabe et hjem, der matcher dit liv. Tag skoene af i genkan-entréen under papirlampernes skær, eller byg din egen stenhave udenfor!

VÆLG DIN LIVSSTIL

Lås op for nye personligheds- og forholdseffekter med de nye livsstile og fornemmelser. Livsstilene manifesterer sig ud fra simmernes handlinger og vaner og ændrer simmernes opførsel. På samme måde kan delte oplevelser inspirere til fornemmelser, der påvirker simmernes forhold til hinanden og deres sociale interaktioner på længere sigt.

Genre:
Simulator
Tillæg
Formater:
PC Download

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.