Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

The Sims™ 4 Get Together

Til kassen

Se også

The Sims™ 4 Get Together

(0)
Skrive en anmeldelse

PC/Mac Download

Digitalt Produkt

The Sims™ 4 Get Together
The Sims™ 4 Get Together
The Sims™ 4 Get Together
The Sims™ 4 Get Together
299 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

Overvåg prisen på produktet

  • Simulator, Tillæg
  • PC/Mac Download

Velkommen til den smukke nye verden Windenburg, der er fyldt med billedskønne omgivelser, hvor du kan gå på opdagelse. Find den grønne labyrint i slotshaven, nyd de smukke bassiner langs klipperne, og oplev de mystiske oldgamle ruiner. Find de hippe nye områder, og snup en espresso i caféen, flirt med dit hjertes udkårne på pubben, eller dans natten lang på diskoteket. Hæng ud med andre simmere, og deltag i sjove gruppeaktiviteter som bordfodbold, bålfester, superhemmelige dansefester og meget mere! Du kan også blive medlem af forskellige klubber med unikke personligheder og interesser, hvor du kan møde nye simmere. I The Sims 4 Nye venner* er det altid sjovt at hænge ud med andre.

NØGLEFUNKTIONER

  • Udforsk en ny verden: Oplev den smukke nye verden: Windenburg! Udforsk de billedskønne nabolag, og oplev den charmerende natur, den farverige bymidte, det hypermoderne erhvervsdistrikt og en eksklusiv privat ø.
  • Find de hippe områder: Der er masser af nye steder, hvor dine simmere kan hænge ud! Brug en eftermiddag på en café, og se på simmerne, der går forbi, mød dine venner til en drink på den lokale pub, dans natten lang på undergrundsdiskoteket, bliv væk i den grønne labyrint i slotshaven, tag en dukkert i de lokale bassiner langs klipperne, og udforsk de mystiske oldgamle ruiner.
  • Mød nye simmere: Lev livet, og mød nye simmere ved at blive medlem af forskellige klubber med unikke personligheder og interesser. Hæng ud med din yndlingsklub, og se, hvad der sker, eller prøv at skabe lidt drama. Du kan også mødes med andre klubber for at se, hvad det kan føre til. Kan du ikke finde den perfekte klub? Så kan du lave og tilpasse dine egne klubber og spille på din måde. Når du spiller med forskellige klubber, låser du op for unikke gruppebelønninger.
  • Gå til den på dansegulvet: Gør festen endnu vildere med de nye dj- og dansefærdigheder. Sæt gang i festen ved at lave det perfekte miks i dj-pulten, og spring så ud på dansegulvet for at vise, hvad du kan.
  • Snup en drink: Flirt med den søde barista, snup en lækker espresso, og nyd koffeinsuset på caféen. Smut derefter hen på den lokale pub for at få en hurtig bid mad, og spil bordfodbold mod andre simmere.
  • Fest over hele byen: Du bestemmer, hvor festen foregår! Smut ud til ruinerne, eller et af dine yndlingssteder i byen, og sæt dj-pulten til for at starte festen, lav et bål, giv andre simmere en udfordring for at lave sjov, og snig dig ind i buskene med en af nabosimmerne for at få lidt romantik.
  • Få en ny stil: Prøv en masse forskelligt tøj sammen med andre simmere for at se deres reaktion med den nye walk-in-closet. Find det rette tøj til en aften i byen. Er du lidt romantisk anlagt? Så snig jer ind i garderoben til lidt juhuu, inden nogen ser jer!
Genre:
Simulator
Tillæg
Formater:
PC/Mac Download

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.