Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

The Sims™ 4 City Living

Til kassen

Se også

The Sims™ 4 City Living

(0)
Skrive en anmeldelse

PC/Mac Download

Digitalt Produkt

The Sims™ 4 City Living
The Sims™ 4 City Living
The Sims™ 4 City Living
The Sims™ 4 City Living
The Sims™ 4 City Living
The Sims™ 4 City Living
The Sims™ 4 City Living
The Sims™ 4 City Living
299 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

Overvåg prisen på produktet

  • Simulator, Tillæg
  • PC/Mac Download

Tag dine simmere med til byen for at udforske alt, hvad den har at byde på, lige fra hektisk action uden for din dør til de unikke situationer, der kun opstår i forbindelse med livet i lejligheder.

Opfyld dine simmeres drømme i den spændende by San Myshuno. Udforsk nye nabolag og kulturfestivaler, hvor dine simmere kan se gadeoptrædende, deltage i konkurrencer og møde alle mulige forskellige typer folk. Find din simmers første lejlighed, men vær klar til de udfordringer, der følger med at bo tæt på andre simmere. Arbejd dig opad fra cin charmerende, men problemfyldte startlejlighed mod din simmers drømme-penthouse. Start på nye karrierer i byen!

KEY FEATURES

Udforsk den travle by San Myshuno: Udforsk en tætbefolket storby med vidt forskellige nabolag, der hver især har deres helt egen personlighed. Mal (eller ødelæg) vægmalerier i kunstnerkvarteret. Syng på livet løs i den nye karaokebar i modedistriktet. Spil basketball på banen i krydderimarkedet. Invitér venner over for at spille computerspil efter en lang dag på kontoret i den indre by.

  • Opdag livlige kulturfestivaler: Du kan gøre dine simmers liv endnu mere spændende ved at tage dem med til forskellige festivaler over hele byen, hvor de kan se gadeoptrædende, deltage i konkurrencer og møde alle mulige forskellige typer folk. Tag dine simmere med til krydderifestivalen, hvor de kan deltage i karryudfordringen og blive krydderimester. Hjælp din simmer med at tænde fyrværkeriet med en spændende date på kærlighedsfestivalen. Tjen simoleoner ved at sælge dine simmers produktioner på loppemarkedet.
  • Bo i lejligheder, og kom tættere på dine naboer:  Med så mange simmere boende så tæt på hinanden vil de med garanti opleve nogle interessante interaktioner og opbygge alle mulige forskellige forhold til deres nye naboer. Måske vil de også få nogle rigtigt gode venner eller måske en kæreste, som kan ende med at få en nøgle til din simmers lejlighed. Måske skal du også afgøre, hvordan du vil håndtere fester til langt ud på natten og deres støjende musik. Vil du kæmpe mod dem eller bare deltage selv?
  • Arbejd dig opad fra din startlejlighed til en penthouse: Vælg en lejlighed, der passer til dig, eftersom lejlighederne har unikke egenskaber, der vil gøre dine simmeres liv endnu mere spændende. Oplev charmen og spændingen ved din første lejlighed, men vær forberedt på, at der kan være problemer med den, såsom kakerlakker, utætte rør eller elektriske fejl. Men husk, at drømme kan gå i opfyldelse, og du kan hjælpe dine simmere med at arbejde sig opad og komme til at bo i en penthouse i en skyskraber med panoramaudsigt og et talende toilet!
  • Start på nye karrierer i byen:   Gå i gang med nye karrierer i byen, og tag dine simmere med ud i gaderne for at sætte dem i gang med at arbejde! Hold dramatiske taler, mens du kæmper for en god sag som politiker. Vis verden, hvor kulturel du er, som mad- eller kunstanmelder. Inspirér folk og opnå følgere ved at arbejde med sociale medier.
Genre:
Simulator
Tillæg
Formater:
PC/Mac Download

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.