Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Race with Ryan Road Trip Deluxe Edition

Multi Format

Digitalt Produkt

319 kr.

Overvåg prisen på produktet

  • Racing, Family
  • Multi Format
  • 4 helt nye baner i USA: Route 66, Icy Land, Forest og City
  • 12 nye USA-racerkørere, såsom Alaska Ryan, Montana Panda og New York Lexa
  • Alle baner, racerkørere, og spiltyper fra Race with Ryan samt muligheden for at spille på delt skærm
  • Valgfri forenklet styring og hjælp til de yngste spillere

Spil som Ryan og hans venner – 12 nye racerkørere med USA-tema, heriblandt American Titan, Kansas Gus, New York Lexa og mange andre. Kør med ud på landevejen gennem USA, og oplev de fire nye baner, der er lige så farverige som børnenes fantasi. Tag på en stroppetur langs den historiske Route 66, kør gennem det iskolde Icy Land, rejs tilbage til naturen i Forest, og drøn gennem trafikken i City. Kommer du først over målstregen ... igen?


Deluxe Edition byder på lige så meget fart og spænding som det originale Race with Ryan. Kør om mesterskabet i Career Mode, eller dyst mod dine venner på delt skærm for 2-4 spillere. Du kan give den ekstra gas med overraskelserne i Ryans berømte Mystery Eggs – såsom Burger Shields, Sticky Slime, Trick Surprise Eggs og mange andre. Takket være den enkle styring, valgfri automatisk acceleration og en vejledning, der hjælper yngre spillere igennem deres første spil, er det den perfekte julegave til racerkørere i alle aldre.

Genre:
Racing
Family
Formater:
Multi Format

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.