Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Need for Speed™: Hot Pursuit Remastered

Til kassen

Se også

Need for Speed™: Hot Pursuit Remastered

(0)
Skrive en anmeldelse

PC Download

Digitalt Produkt

Need for Speed™: Hot Pursuit Remastered
Need for Speed™: Hot Pursuit Remastered
Need for Speed™: Hot Pursuit Remastered
Need for Speed™: Hot Pursuit Remastered
Need for Speed™: Hot Pursuit Remastered
219 kr.
Vejledende pris: 223 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Racing
  • PC Download

Oplev den hæsblæsende jagt og adrenalinsuset fra kampen for at ryste forfølgerne af dig i Need for Speed™ Hot Pursuit Remastered. Udnyt din sans for voldsom fart både som lovløs og lovens lange arm i verdens vildeste sportsbiler. Undslip ordensmagten, eller fang forbrydere med dit udvalg af taktiske våben i en nervepirrende, venskabelig raceroplevelse. Forbedret grafik, multiplayer på tværs af platforme – inklusive den asynkrone konkurrence skabt med Autolog – samt alt primært DLC – dette er den ultimative udgave af Criterion Games anmelderroste Need for Speed-debut. Det er på tide at genoptage jagten. 

INDEHOLDER:

Multiplayer på tværs af platforme samt Autolog

Drøn ned af de snoede veje i Seacrest County i et helt igennem venskabeligt racerspil. Det banebrydende Autolog forbinder dig og dine venner i vilde biljagter og løb, og du bliver udfordret på baggrund af dine venners aktiviteter. Dette utroligt dynamiske system er skabt til venskabelig konkurrence og understøtter ny synkronisering på tværs af platforme og et nyt Multiplayer-system, så I kan køre mod hinanden uafhængigt af jeres platforme. 

Alt primært DLC er inkluderet  samt flere opdateringer

Få alt primært DLC ved udgivelsen samt seks ekstra timers spil og mere end 30 udfordringer. Helt nye bedrifter, folier, bilfarver, færre stop, opdateret billedfunktion og galleri, og adskillige opdateringer af spilkvaliteten giver en endnu mere komplet spiloplevelse i denne version. 

Eksotiske biler med våben

Kør verdens mest eftertragtede superbiler på begge sider af loven. Fang forbrydere i turboladede politivogne udstyret med taktiske våben, eller forsvar dig med modangreb og defensive manøvrer som elitekører. Læg en strategi for at give konkurrenterne baghjul, uanset hvilken side du er på!

Jag og flygt

En yderst detaljeret singleplayer-karriere giver action for både politi og racerkørere med en integreret multiplayer-oplevelse i alle løbstyper. Kør mod dine venner, eller spil karrieren alene for at optjene dusører og låse op for nye biler, våben og udstyr.

Forbedret grafik

Need for Speed Hot Pursuit Remastered giver en tidløs raceroplevelse, der er opdateret til nutidens hardwaregeneration med forbedret grafik.

Genre:
Racing
Formater:
PC Download

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.