Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Halo Wars: Definitive Edition

Til kassen

Se også

Halo Wars: Definitive Edition

(0)
Skrive en anmeldelse

Multi Format

Digitalt Produkt

129 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Strategy, Full Game
  • Multi Format

Halo Wars: Definitive Edition er en forbedret udgave af det klassiske strategispil i realtid, der er opdateret til at køre på Xbox One og Windows 10.

Det udspiller sig i begyndelsen af den velkendte krig mellem Covenant og UNSC, der havde en central rolle i FPS-spillene i Halo-serien. Halo Wars: Definitive Edition giver et unikt perspektiv på krigen og sender nye helte ud på slagmarken. Tag kontrollen over store Halo-hære, og før dem til sejr i actionfyldte krige.
 
Halo Wars: Definitive Edition har forbedret grafik, nye gennemførelser og alle DLC'er til det banebrydende strategispil. Genoplev den episke historie, eller udkæmp storslåede kampe i multiplayer med hære af kraftfulde Halo-tropper.

Genre:
Strategy
Full Game
Formater:
Multi Format

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.