Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Farming Simulator 19

Til kassen

Se også

Farming Simulator 19

(0)
Skrive en anmeldelse

PC/Mac Download

-13%
Farming Simulator 19
Farming Simulator 19
Farming Simulator 19
Farming Simulator 19
Farming Simulator 19
129 kr.
Vejledende pris: 149 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Simulator
  • PC/Mac Download

FARM LIKE NEVER BEFORE!

Serien med salgstal på flere millioner tager et enormt spring fremad i 2018 i den ultimative landsbrugssimulation med en fuldstændig optimering af grafikken, og du får de mest medrivende og fascinerende visuelle effekter og den dybeste og mest fuldendte landsbrugsoplevelse nogensinde til pc.

Farming Simulator 19 tager det største skridt fremad til dato med seriens hidtil mest omfangsrige vognpark! Du skal styre køretøjer og maskiner, der er skabt på baggrund af branchens førende producenter inklusive debuten for John Deere, verdens største producent af landbrugsmaskineri, Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Krone, Deutz-Fahr og mange andre.

Farming Simulator 19 indeholder nye amerikanske og europæiske områder, hvor du kan udvikle og udvide dit landbrug, og du kan opleve mange nye spændende landbrugsaktiviteter inklusive nye maskiner og afgrøder såsom bomuld og hvede! Pas dine grise, køer, får og høns – eller tag for første gang dine heste på en ridetur, og udforsk det vidtstrakt landskab omkring din gård på en helt ny måde.

Farming Simulator 19 er den bedste og mest fuldstændige landbrugsoplevelse, der nogensinde er skabt til pc. Det udgives i slutningen af året!

HOVEDINDHOLD

  • Det største skridt fremad for Farming Simulator-serien med den mest medrivende og fascinerende grafik nogensinde
  • Brug, og kør hundredvis af nøjagtigt genskabte landbrugskøretøjer og værktøj inklusive debuten for verdens største producent af landbrugsmaskineri: John Deere
  • Tag dig af dine grise, køer, får, høns – og for første gang også heste
  • Rid på dine egne heste, og de vidtstrakte landskaber i den enorme åbne verden fyldt med landbrugsaktiviteter
  • Udvikl dit landbrug online med op til 16 spillere, og fordyb dig i din landbrugsoplevelse tilpasninger fra fællesskabet på pc
Genre:
Simulator
Formater:
PC/Mac Download

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.