Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

DIRT 5 Amplified Edition

Til kassen

Se også

DIRT 5 Amplified Edition

(0)
Skrive en anmeldelse

PC Download

Digitalt Produkt

-16%
DIRT 5 Amplified Edition
DIRT 5 Amplified Edition
DIRT 5 Amplified Edition
DIRT 5 Amplified Edition
DIRT 5 Amplified Edition
DIRT 5 Amplified Edition
469 kr.
Vejledende pris: 558 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Racing, Simulator, Sport, casual
  • PC Download

Så snart spillet lanceres, har Amplified Edition-spillere tre løbsklare biler i deres garage (Ariel Nomad Tactical, Audi TT Safari, VW Beetle Rallycross), tre sponsorer med friske opgaver, præmier og bemalinger, samt materiale til endnu ikke offentliggjorte funktioner – alt sammen kun i Amplified Edition, sammen med boosts til dine penge og XP. 

Efter lanceringen vil vi udvikle et massivt udvalg af nye højdepunkter og nye måder at give los på. Amplified Edition-spillere får adgang til alle tilføjelser efter lanceringen af DIRT 5, herunder mindst 12 nye biler, 60 nye begivenheder i karrieretilstand, nye spillersponsorer med friske præmier og bemalinger, og materiale til funktioner som endnu ikke er offentliggjort … 

Ved at købe DIRT 5: Amplified Edition, som sælges fra oktober 2020, får du nøglerne til alt hvad det dristigste off-roadspil har at byde på, og du står forrest i køen til alt hvad der udkommer efter lanceringen. 

Slip kræfterne løs
DIRT 5 har respekt for seriens dna, men skriver et helt nyt kapitel i historien – mere dristigt og nyskabende end nogensinde. Nye funktioner, nye innovationer og en ny tilgang gør DIRT 5 til et centrum for off-roadkørsel, -stil og -kultur hvor du konstant kan skabe øjeblikke lige til sportsnyhedernes højdepunkter.

Find din egen vej rundt om kloden
Rejs verden rundt og kør på over 70 unikke ruter fordelt på 10 forskellige steder i storslåede dynamiske omgivelser. Kæmp mod modstanderne, terrænet og ekstreme, omskiftelige vejrforhold på ruter der spænder fra den tilfrosne East River i New York over en rute der går lige under Kristus i Rio til veje badet i nordlys i Norge.

Flyt grænser i utrolige biler
Sæt dig bag rattet i et varieret og spændende udvalg af biler. Vis at du kan sejre over selv det mest barske klippeterræn i kraftige maskiner, kør kendte rallybiler på nye steder, eller føl styrken i sprintbiler med 900 hk. Rallycross-, GT- og unlimited-biler, buggier og muskelbiler fuldender den ultimative off-roadgarage.

Dyst eller samarbejd i off-road-action
Lokal delt skærm for op til fire spillere i offlinetilstand gør DIRT 5 til det ultimative sofaspil, når I har lyst til at give hinanden baghjul i mudderet. Online kan du dyste i udvalgte løbslister mod op til 12 spillere og konkurrere i innovative opgavebaserede spiltyper.

Skab, del og gå på opdagelse med Playgrounds
For første gang i et DIRT-spil kan du lave din egen udfordring i gymkhana, smash attack og time attack, og dele dem online med venner og DIRT-fællesskabet.

Genre:
Racing
Simulator
Sport
casual
Formater:
PC Download

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.