Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Dead Cells: Fatal Falls

PC Windows, Mac OSX, Linux Download

Digitalt Produkt

-22%
Dead Cells: Fatal Falls
Dead Cells: Fatal Falls
Dead Cells: Fatal Falls
Dead Cells: Fatal Falls
Dead Cells: Fatal Falls
Dead Cells: Fatal Falls
Dead Cells: Fatal Falls
29 kr.
Vejledende pris: 37 kr.

Overvåg prisen på produktet

  • Action, Tillæg, indie
  • PC Windows, Mac OSX, Linux Download

Pas på, at du ikke falder, mens du snor dig langs de stejle skrænter ved øens kyst. Udforsk svævende helligdomme, infiltrér en bandlyst hemmelig loge, og lær en ny boss' signaler. Det her er nyt midtspilsindhold til folk, der leder efter alternativer til Stilt Village-, Clock Tower- og Time Keeper-områderne og tilsvarende.
 
 Slå dig sammen med en mægtig ny Brutality-baseret allieret. Hun er blodtørstig og hovedløst forelsket i dig, så vær blid. Eller ikke ... Under alle omstændigheder får du brug for hendes hjælp til at udforske mere af øen i form af to nye baner og en bosskamp med fire en halv nye fjender, et veritabelt våbenarsenal og naturligvis masser af skjulte historiebidder.
 
 The Fractured Shrines: Den betagende udsigt kan være distraherende, men du må holde øje med kragerne, mens du bevæger dig fra platform til platform, undviger slanger med spyd, undgår sadistiske, nye fælder og springer over tilsyneladende bundløse afgrunde. Alt sammen mens du prøvet at undgå at vække de faretruende, øksebærende statuer. En smal sag.
 
 The Undying Shores: Dine ferieplaner er blevet ødelagt af fjender, der nægter at forblive døde, hvilket er et problem, når man prøver at krydse en glat bjergside. Hvad der er endnu værre er, at vejret er blevet meget værre og har slukket dit håb om en afslappende stund på stranden, for slet ikke at tale om de skumle lanternetroldmænd, der spærrer din vej med deres skovlsvingende håndlangere. Det er faktisk ret stressende.
 
 The Mausoleum: En ny, humanoid boss med sin helt egen historie, barsk, mønsterbaseret kamp og mageløse omgivelser til et opgør.
 
 Udover de nye områder, fjender og kælesværdstingester får du selvfølgelig også brug for nye mordvåben, ellers ville det da ikke være særligt godt DLC. Her har vi tilføjet en masse nye våben, der måske er lidt sværere at regne ud (de kan jo ikke allesammen være stegepander), men når du får styr på dem, er de ustoppelige.

Genre:
Action
Tillæg
indie
Formater:
PC Windows, Mac OSX, Linux Download

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .