Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Alien: Isolation - Crew Expendable

Til kassen

Se også

Alien: Isolation - Crew Expendable

(0)
Skrive en anmeldelse

PC Windows, Mac OSX, Linux Download

Digitalt Produkt

29 kr.
Vejledende pris: 30 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Horror, First person shooter
  • PC Windows, Mac OSX, Linux Download

Dette ekstra indhold genforener den oprindelige besætning om bord på Nostromo. Brett og Kane er døde. Sammen med Ash og Lambert er det nu op til dig, i rollen som Dallas, Parker eller Ellen Ripley, at finde en måde at isolere alienen på og håndtere den rædsel, de står over for.

Alien: Isolation er en overlevelsesgyser i førstepersonsperspektiv, som genskaber frygten og spændingen fra Ridley Scotts klassiker fra 1979. Spillerne befinder sig i en atmosfære af konstant skræk og dødsensfare, mens et uforudsigeligt, skånselsløst rumvæsen jagter og dræber i skyggernes mørke. Du er uforberedt og sårbar, så du må lede efter ressourcer, improvisere løsninger og være snarrådig, ikke bare for at gennemføre din mission, men simpelthen for at overleve.

Genre:
Horror
First person shooter
Formater:
PC Windows, Mac OSX, Linux Download

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.