Tilbage til toppen
LEGO Jurassic World

1 / 1

LEGO Jurassic World

149 kr.
Med den episke handling i Jurass ic Park, The Lost World: Jurassic Park og Jurassic Park III samt den længe ventede Jurassic World er L EGO Jurassic World det første videospil, hvor spillere vil være i stand til at genopleve og opleve all
  • Adventure, Børn
  • Playstation 4
Læs mere
Med den episke handling i Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park og Jurassic Park III samt den længe ventede Jurassic World er LEGO Jurassic World det første videospil, hvor spillere vil være i stand til at genopleve og opleve alle fire Jurassic film.  Genfortolket i LEGO-form og fortalt med TT Games' velkendte og klassiske LEGO-humor, genskaber det nervepirrende eventyr uforglemmelige scener og actionforløb fra filmene og giver tilhængere mulighed for at spille sig igennem afgørende øjeblikke med mulighed for at udforske Isla Nublars og Isla Sornas vidtstrakte områder.

 

SPILEGENSKABER:

  • Genoplev afgørende øjeblikke fra alle fire Jurassic film: Et eventyr, der har været 65 millioner år undervejs - nu med masser af underholdning i klassisk LEGO-format!
  • Lav ravage som LEGO dinosaurer: Vælg mellem 20 dinosaurer, inklusive den venlige Triceratops, den dødsensfarlige Raptor, den ondskabsfulde Compy og endda den mægtige R. Rex.
  • Sammensæt din egen dinosaur-samling: Saml LEGO rav og lav eksperimenter med DNA for at skabe helt originale dinosaurer som Dilophosaurus Rex. 
  • Udforsk og få Isla Nublar og Isla Sorna beboet: Anbring dine egne, unikke dinosaurer i indhegninger, når du færdiggør specielle missioner.
  • Spil med familie og venner med den nemme drop-ind, drop-ud spilmulighed. (Kun til rådighed på konsol.)
Opdag mere inden for Spil Alle spil
Expansionspakke Nej
Genre Adventure Børn
Formater Playstation 4
EAN 5051895395370
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser