Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Wahl Skæg Olie Repair
Wahl Skæg Olie Repair
Wahl Skæg Olie Repair

1 / 3

Wahl Skæg Olie Repair

109 kr.
Amerikanske WAHL har lavet en skøn serie af skægolier, som giver dig et blødt, sundere og mere velplejet skæg. Skægolien sørger for, at dit skæg bliver lettere at redde igennem, og gør samtidig trimningen af dit skæg nemmere, da skægolien g
  • 30 ml
  • Passer til alle skægtyper
Læs mere

Amerikanske WAHL har lavet en skøn serie af skægolier, som giver dig et blødt, sundere og mere velplejet skæg. Skægolien sørger for, at dit skæg bliver lettere at redde igennem, og gør samtidig trimningen af dit skæg nemmere, da skægolien gør dit skæg mere medgøreligt. Skægolien giver både dit skæg og huden bagved rigeligt med fugt, så den ikke tørre ud, mindsker kløen og risikoen for skæl.

 

Du får det bedste resultat af skægolien ved at bruge olien 2-3 gange om ugen, om aftnen inden du går i seng, så får du også en masse pleje og fugt gennem hele natten. Sørg for at massere den ind i både skæg og den bagvedliggende hud for de bedste resultater af skægolien.


Specifikationer

  • 30 ml.
  • Passer til alle skægtyper

Hurtige fakta

  • 30 ml
  • Passer til alle skægtyper
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .