Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Flere tilbud end nogensinde før! 21. Nov - 1. dec Se alle deals
Wahl Skæg Olie Relax
Wahl Skæg Olie Relax
Wahl Skæg Olie Relax

1 / 3

Wahl Skæg Olie Relax

109 kr.
Amerikanske Wahl har lavet en skøn serie af skægolier til dig som gerne vil have et mere velplejet og blødere skæg. Skægolien er med til at gøre dit skæg mere medgøreligt, så det bliver bliver lettere at style og redde i gennem, samtidig får du
  • 30 ml
  • Passer til alle skægtyper
Læs mere

Amerikanske Wahl har lavet en skøn serie af skægolier til dig som gerne vil have et mere velplejet og blødere skæg. Skægolien er med til at gøre dit skæg mere medgøreligt, så det bliver bliver lettere at style og redde i gennem, samtidig får du også et skæg, som bliver lettere at trimme. Relax skægolien er ekstra mild, og den trænger helt ind i huden bag dit skæg, og tilfører massere af fugt, og dermed mindskes risikoen for tør hud, skæl og kløen. 


Wahl Relax skægoliens plejende stoffer giver dig både varme og en skøn duft at citrus og ingefær, som plejer både hud og skæg, samtidig med at du får ekstra velbehag til din sjæl, så du kommer til at føle dig afslappet og rolig. 

De bedste resultater får du ved at bruge skægolien 2-3 gange om ugen. Masser olien ind i skægget og helt ind i huden bagved for optimal effekt af skægolien. Du vil straks mærke virkningen fra skægolien.


Specifikationer

  • 30 ml.
  • Passer til alle skægtyper

Hurtige fakta

  • 30 ml
  • Passer til alle skægtyper
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter