Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Wahl Skæg Olie Refresh
Wahl Skæg Olie Refresh
Wahl Skæg Olie Refresh

1 / 3

Wahl Skæg Olie Refresh

109 kr.
Med denne skægolie fra amerikanske WAHL får du et blødere og mere velplejet skæg. En god skægolie giver dig et mere medgøreligt skæg, som er både nemmere at rede ud, og gør din trimning lettere. Ved at massere olien ind i skægget og he
  • 30 ml
  • Passer til alle skægtyper
Læs mere

Med denne skægolie fra amerikanske WAHL får du et blødere og mere velplejet skæg. En god skægolie giver dig et mere medgøreligt skæg, som er både nemmere at rede ud, og gør din trimning lettere. Ved at massere olien ind i skægget og helt ind i huden bagved får du det bedste resultat, som også sørger for at fugte ind i den bagvedliggende hud. Bruger du skægolien 2-3 gange om ugen, mindsker du også risikoen for tør hud, kløen og skæl, og efterlader dit skæg opfrisket og med et velplejet look. 


Refresh skægolien har en diskret duft af pebermynte, eukalyptus og tea tree, hvilket giver dig en frisk start på dagen til både dig og dit skæg.

Specifikationer

  • 30 ml.
  • Passer til alle skægtyper

Hurtige fakta

  • 30 ml
  • Passer til alle skægtyper
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .