Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Varicose Creme Hævelse Vener Behandling Lindring Vene Betændelse Benplejeforsyninger til voksne

1 / 1

Varicose Creme Hævelse Vener Behandling Lindring Vene Betændelse Benplejeforsyninger til voksne

149,78 kr.
150 kr.
Lindre de smertefulde ben, slippe af med åreknuder med denne åreknudebehandlingscreme! Denne åreknuderbehandlingscreme er tilsat 100% naturlige ingredienser såsom kanel, kaprifolier, scrophularia og rød peon . De helbredende egenskaber af
Læs mere
Lindre de smertefulde ben, slippe af med åreknuder med denne åreknudebehandlingscreme! Denne åreknuderbehandlingscreme er tilsat 100% naturlige ingredienser såsom kanel, kaprifolier, scrophularia og rød peon . De helbredende egenskaber af kanel har evnen til at reducere blodtrykket ved at afslappe blodkarrene . Hjælper effektivt med at mindske forekomsten af åreknuder op til 97 % på kun en uge. Efterhånden som åreknuderne skrumper, er der også en reduktion i hævelse og smerte, hvilket resulterer i en reduktion af forekomsten af klumpede vener. FUNKTIONER
 • IKKE MERE EDDERkoppeben. Efterhånden som åreknuderne skrumper, reducerer det også hævelsen og eventuelle symptomer på smerte, hvilket resulterer i en reduktion af forekomsten af klumpete årer.
 • HURTIGT VIRKELIG FORMEL. Absorberes hurtigt og dybt under huden for at reducere hævelsen af åreknuder ved at tone op og styrke væggene i de beskadigede ventiler.
 • Hurtige og synlige resultater. Brug den i 5-10 minutter om dagen og se synlige resultater inden for 2-4 uger. (Individuelle resultater kan variere)
 • NATURLIG OG EFFEKTIV. Beriget med naturlige ingredienser med anti-inflammatoriske egenskaber vil cremen reducere hævelse, ubehag, forbedre blodcirkulationen og lindre smerter.
 • UDglatter HUDEN. Påfør reparationscremen og massér ubehagsområdet dagligt for at hjælpe med dårlig blodgennemstrømning og lindre hævelse for at opnå en glat, naturligt udseende hud.
 • BRED EGNETHED. Velegnet til mennesker, der lider af vaskulitis og åreknudersygdomme, flebitis, edderkopper, obliteraner, arteriosklerotiske og mere.
SÅDAN BRUGER DU
 1. Brug et varmt håndklæde til at varme dine ben
 2. Påfør åreknudercreme på området.
 3. Massage åreknuder området i 5-10 minutter.
 4. Gentag trin 1-2 to gange om dagen for bedre resultater.
SPECIFIKATIONER
 • Vægt: 50 ml (1,7 oz)
PAKKEN INKLUDERER
 • 1/2 x åreknuderbehandlingscreme
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser