Traditionel kinesisk Cupping 1 Face & 1 Body Cup

Traditionel kinesisk Cupping 1 Face & 1 Body Cup
Tip en ven
294 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  2-4 arbejdsdage

Sælges af White Lotus Anti Aging

Mere fra White Lotus Anti Aging White Lotus Anti Aging er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant White Lotus Anti Aging, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.

Cuppingmetoden er blevet kendt af skuespillere som Gwyneth Paltrow og atleter som Michael Phelps. Uanset om det er på ansigtet eller på andre områder af kroppen, gør cupping et fantastisk arbejde med at forbedre hudens sundhed og reducere tegn på aldring som falsning af huden.

Brugervenlighed:Den Hvide Lotus Kinesiske Sugekop er virkelig nem at bruge, da du bare skal presse og placere bægeret på huden. De fås i 2 forskellige størrelser (sælges individuelt), en til ansigtet og en til andre områder i kroppen som lår. De er gode til at slippe af med cellulite og stregmærker. Vælg blot din præference (ansigt eller krop)

Holdbar:Massagekopper er lavet af højkvalitets silicium, og har en livstidsgaranti, så du kan bruge den sikkert hjemme. I modsætning til glas kopper, har de ikke brug for en levende flamme, heller ikke bliver de flået for revnet, så din hud bliver ikke beskadiget. Hvid Lotus Chinese Cupping Kit er en forbedring fra dem lavet af plastik

med en vedhæftet pumpe, hvilket gør processen kedelig og inkonsekvent. Desuden er de let breakable.

Dejlig gave:Ansigtsmassage koppen sammen med stretchmærker massager leveres i en silkeforet gaveæske, som er perfekt til gave til nogen.

Venligst læg din bestilling med det samme!


Bemærk: For at sikre, at din hud får den bedste pleje, skal du købe vores Jade Roller Face Kit og Jade Roller Stretch Marks og Cellulite Pack, da de er målrettet mod huden. De indeholder koppen, jade rullen, gua sha (kun ansigtspakke), organisk rengøringsmiddel (kun ansigtspakke) og hvidt Lotus Green te olieserum. Som en bonus er en gratis dvd inkluderet for at vise dig, hvordan disse produkter skal bruges.

 • Antikke terapi - Cupping massage er blevet brugt i over 1000 år i Kina. Det lugter ikke kun huden, men øger også hudfarve og tekstur, og det er derfor det er en meget populær skønhedsbehandling selv i dag.
 • Høj kvalitet - Fremstillet af højkvalitets silicium, masserekopper er ideelle til regelmæssig brug derhjemme. Klem og læg kopperne på huden. Denne handling skaber automatisk et vakuum ved at suge ud luften.De hvide Lotus-kopper har garanteret en levetid.
 • Effektiv - Sugekopperne bryder ikke blot tæt bindevæv, der er et tegn på aldring, men øger også cirkulationen, hvilket giver din hud et mere ungdommeligt udseende. Fjerner også cellulite og stregmærker.
 • 2 størrelser (solgt separat) Mindre kop skal bruges på ansigtet ved at glide forsigtigt, mens de større kan bruges enten bevægende eller stationære på lårene.
 • Instruktioner inkluderet - Det er ikke nødvendigt at bruge tid på at finde ud af, hvordan man gennemfører cupping processen som et sæt instruktioner, er pakket ind i det kinesiske cupping sæt.


Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 154 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 105 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 65 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »