Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Socialite barbersæbe
Socialite barbersæbe

1 / 2

Socialite barbersæbe

471,14 kr.

-23%

Rek pris. 612,48 kr.
Kan du se fra lugt alene, når en drink er blevet serveret over is? Er det muligt. Der er trods alt mere i vores oplevelse af temperatur end berøring. Der kommer dog et tidspunkt, hvor en beroligende afkøling på huden ikke kan erstattes - når oplevels
  • Shaving Soap
Læs mere

Kan du se fra lugt alene, når en drink er blevet serveret over is? Er det muligt. Der er trods alt mere i vores oplevelse af temperatur end berøring. Der kommer dog et tidspunkt, hvor en beroligende afkøling på huden ikke kan erstattes - når oplevelsen ikke kan være komplet uden chill. Med denne duft er den tid kommet. Den limey søde og syrlige aromatisering af en gin og tonic er ikonisk, men ufuldstændig, hvis den ikke serveres over is. Som et resultat tilbydes denne duft i vores første kølesæbe nogensinde (fra Koolada) og vores afkølende aftershave-stænk, så du kan føle dig så kølig og frisk, som du ser ud.
Zingari Man Sego talg sæbebase garanterer at imponere dig med sin eliteniveau glathed, resterende, pude, glide og en uovertruffen følelse efter barbering. Post barbering ansigt føler er, hvor det skinner mest. En luksuriøs postbarbering er vigtig for din generelle hudsundhed og påvirker den måde, din hud føles på hele dagen.
ANVISNINGER: For den bedste vådbarbering anbefaler vi at bruge det under eller efter et varmt brusebad. Fugt din barberbørste og pisk den over sæben. Skum på dit krus og barber dig med kornet. Skum igen og barber dig mod kornet til en barbering med babybutt. Skyl med koldt vand.
Ingredienser: Stearinsyre, vegetabilsk glycerin, oksetalge, sheasmør, kaliumhydroxid, ricinusolie, palmeolie, natriumhydroxid, duft, jojobaolie, havreklidolie, sheasmør (og) glyceral rosinat (og) olivenolie uforsæbelige, kokosnød olie, Daikon frøekstrakt, Koolada 23, gedemælk, kokosmælk, natriumlaktat
Leveres i en stor, frostet, ligesidet 5 oz krukke

Bemærk: Vi leverer fra udlandet, uden for Danmark, gratis og med live forsendelsessporing.
Tillad venligst 25-38 dage til levering.
Vi giver en 100% pengegaranti på vores produkter.

Hurtige fakta

  • Shaving Soap
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .