Rose Quartz Gua Sha Værktøj - Natural Chemical Free Crystal i en Signature Silk Lined Box

Rose Quartz Gua Sha Værktøj - Natural Chemical Free Crystal i en Signature Silk Lined Box
Tip en ven
384 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  1-3 arbejdsdage

Sælges af White Lotus Anti Aging

Mere fra White Lotus Anti Aging White Lotus Anti Aging er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant White Lotus Anti Aging, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
 • For Women


Silk Lined Box til Gifting-certificeret af industri eksperter


Rose Quartz Gua Sha værktøjet er ikke kun et kunstværk, men et fantastisk skønhedsritual, der tager mindre end fem minutter at udføre.

Hvis du ikke er bekendt med Gua sha terapi, er det et gammelt kinesisk skønhedsritual, der har eksisteret i århundreder. I Kina foretrak de at bruge Jade, da det blev betragtet som den mest værdifulde sten i Kina. Rose Quartz Gua sha er lidt mere taktil og føles ekstremt silkeblødt til berøring. Det er blevet brugt af de antikke græske og egyptiske civilisationer i deres skønhedsritualer. Det betragtes også som kærlighedens sten.


Det er ikke bare en smuk sten, Gua sha behandlinger, udføres korrekt skabe en 400% stigning i mikrocirkulationen (1)

Dette har vist sig at vare op til 25 minutter efter behandlingen! Ved at udføre denne smukt rolige behandling i din klinik eller hjemme kan du se forskellen i huden. Det kan også hjælpe med enhver smerte i området (1) 


White Lotus introducerede gua sha terapi i mainstream skønhedsklinikker for over et årti siden og er glade for at se populariteten af ​​dette østlige skønhed ritual vokser globalt.


Den hvide Lotus Rose Quartz Gua Sha har mange fordele:


 • Praktisk - Rengøring af Gua Sha ansigtsmassager er ekstremt simpelt, mens værktøjet er holdbart og ikke-porøst. Instruktioner er givet, så du kan forstå Gua Sha-terapien, mens en Gua Sha DVD er tilgængelig med White Lotus Rose Quartz Roller og Gua Sha værktøjerne.


 • Nem opbevaring - Rose Quartz Gua Sha Tool kommer i traditionelle silkeforede kasser til, så der er ingen muligheder for friktionsskader, og det kan opbevares sikkert efter behandlingen. Bedre hud - Gua Sha ansigtsmassager hjælper med at forbedre mikrocirkulationen og forbedre hudtonen, samtidig med at lymfatisk dræning forbedres og aldringstendenser som puffiness og rynker reduceres.


 • Firere hud - Gua Sha massage værktøjet virker vidundere, når det kommer til at stramme huden og øge elasticiteten. Desuden reducerer den porestørrelse, fjerner mørke cirkler under dine øjne og udrydder toksiner.


 • Pålideligt produkt - Dette meget effektive massageværktøj er designet af eksperter i østlige anti-aging-terapier, der er kommet op med den ægte Gua Sha Jade og Jade Gua Sha Set. Brug det regelmæssigt til også at høste sine mange åndelige fordele. Det er garanteret for en levetid med regelmæssig brug!
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 169 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 112 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 68 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »