Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Rosa Kvarts Ansigtsrulle Pakken af White Lotus

Til kassen

Se også

Rosa Kvarts Ansigtsrulle Pakken af White Lotus

Rosa Kvarts Ansigtsrulle Pakken af White Lotus
Rosa Kvarts Ansigtsrulle Pakken af White Lotus
1191 kr.
Vejledende pris: 1217 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • For Women

Øger cirkulationen, giver ungdommelig udseende-Bonus DVD, online trin for trin video & Silk-Lined Gaveæske


  • Sundere hudtonen - Roskvarts ansigtsvalsen, Gua Sha og koppen, når de bruges sammen, arbejder på at forbedre lymfatisk dræning, øge mikrocirkulationen og udrydde toksiner fra huden, samtidig med at man reducerer puffiness. Det giver dig en glattere og blødere hudtone.
  • Healing Effect - Da krystalmasservalsen er lavet af autentiske rosenkvarts krystaller, oplever din hud en beroligende følelse. Rose kvarts er velkendt for at hjælpe med at fremme kærlighed, medfølelse og harmoni. Det forbedrer også følelsesmæssig sundhed og trivsel.
  • Ungdommelig Udseende - Silikone af høj kvalitet bruges til fremstilling af ansigtsmassage kopper. Cupping massage er rettet mod at bekæmpe problemet med gammelt bindevæv. Det bryder dem op, samtidig med at du giver et yngre udseende samlet.
  • Ideel gave - Hvis du brænder dine hjerner til en gave til dine kære, slutter din søgning her! Uanset hvilken lejlighed denne pakke udgør en vidunderlig gave, især fordi rosenkvarts krystalvalsen og Gua Sha værktøjet kommer i en smuk silkeforet kasse. Det er også fremragende til opbevaring.
  • Instruktionsvideo - Hvis du bruger rosenkvartsrullen og Gua Sha-cupen for første gang, men ikke ved hvordan du kan fortsætte, skal du bare spille instruktionsvideoen. Det er helt gratis, og indeholder detaljerede instruktioner vedrørende ansigtsskåle og ruller. Den 37-minutters video er hostet af Anthony Kingston, som er en af ​​grundlæggerne af White Lotus. Han deler sin store viden, der er opdaget fra over to årtier i denne branche. Selvom rullen og Gua Sha-redskabet er beregnet til at blive brugt i ansigtet, har videoen en kropsmassage teknik for at slippe af med stregmærker og cellulitter.

Har din hud mistet sin naturlige glød? Har du set nogle få linjer og rynker på dit ansigt? Bare rolig - denne rosenkvarts pakke, der består af rosenkvartsmassager og Gua Sha, ansigtsbold er bare hvad du skal sige farvel til hudproblemer.


100% Ægte


Den hvide Lotus rose kvarts facial ruller og Gua Sha er blevet omhyggeligt lavet for hånd, og omhyggeligt inspiceret for kvalitet. Kun Grade A rosenkvarts krystaller anvendes til ægthed. Vær sikker på, at emnerne i denne pakning ikke behandles kemisk, som det ofte er tilfældet med andre mærker.

Få smuk hud


Den hvide Lotus rose quartz rullepakke har til formål at forbedre den generelle hud sund og skønhed. Det hjælper med toning og stramning af huden, samtidig med at hudcellens ernæring øges. Din hud ser naturligt strålende ud.

Øger cirkulationen

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.