Rosa Kvarts Ansigtsrulle Pakken af White Lotus

Rosa Kvarts Ansigtsrulle Pakken af White Lotus
Tip en ven
1191 kr
Ord. pris 1217 kr
fra 101 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  2-4 arbejdsdage

Sælges af White Lotus Anti Aging

Mere fra White Lotus Anti Aging White Lotus Anti Aging er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant White Lotus Anti Aging, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
 • For Women

Øger cirkulationen, giver ungdommelig udseende-Bonus DVD, online trin for trin video & Silk-Lined Gaveæske


 • Sundere hudtonen - Roskvarts ansigtsvalsen, Gua Sha og koppen, når de bruges sammen, arbejder på at forbedre lymfatisk dræning, øge mikrocirkulationen og udrydde toksiner fra huden, samtidig med at man reducerer puffiness. Det giver dig en glattere og blødere hudtone.
 • Healing Effect - Da krystalmasservalsen er lavet af autentiske rosenkvarts krystaller, oplever din hud en beroligende følelse. Rose kvarts er velkendt for at hjælpe med at fremme kærlighed, medfølelse og harmoni. Det forbedrer også følelsesmæssig sundhed og trivsel.
 • Ungdommelig Udseende - Silikone af høj kvalitet bruges til fremstilling af ansigtsmassage kopper. Cupping massage er rettet mod at bekæmpe problemet med gammelt bindevæv. Det bryder dem op, samtidig med at du giver et yngre udseende samlet.
 • Ideel gave - Hvis du brænder dine hjerner til en gave til dine kære, slutter din søgning her! Uanset hvilken lejlighed denne pakke udgør en vidunderlig gave, især fordi rosenkvarts krystalvalsen og Gua Sha værktøjet kommer i en smuk silkeforet kasse. Det er også fremragende til opbevaring.
 • Instruktionsvideo - Hvis du bruger rosenkvartsrullen og Gua Sha-cupen for første gang, men ikke ved hvordan du kan fortsætte, skal du bare spille instruktionsvideoen. Det er helt gratis, og indeholder detaljerede instruktioner vedrørende ansigtsskåle og ruller. Den 37-minutters video er hostet af Anthony Kingston, som er en af ​​grundlæggerne af White Lotus. Han deler sin store viden, der er opdaget fra over to årtier i denne branche. Selvom rullen og Gua Sha-redskabet er beregnet til at blive brugt i ansigtet, har videoen en kropsmassage teknik for at slippe af med stregmærker og cellulitter.

Har din hud mistet sin naturlige glød? Har du set nogle få linjer og rynker på dit ansigt? Bare rolig - denne rosenkvarts pakke, der består af rosenkvartsmassager og Gua Sha, ansigtsbold er bare hvad du skal sige farvel til hudproblemer.


100% Ægte


Den hvide Lotus rose kvarts facial ruller og Gua Sha er blevet omhyggeligt lavet for hånd, og omhyggeligt inspiceret for kvalitet. Kun Grade A rosenkvarts krystaller anvendes til ægthed. Vær sikker på, at emnerne i denne pakning ikke behandles kemisk, som det ofte er tilfældet med andre mærker.

Få smuk hud


Den hvide Lotus rose quartz rullepakke har til formål at forbedre den generelle hud sund og skønhed. Det hjælper med toning og stramning af huden, samtidig med at hudcellens ernæring øges. Din hud ser naturligt strålende ud.

Øger cirkulationen

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 303 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 180 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 101 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »