Tilbage til toppen
Professionelt øjenvippeløftningssæt
Professionelt øjenvippeløftningssæt
Professionelt øjenvippeløftningssæt

1 / 3

Professionelt øjenvippeløftningssæt

249 kr.
HAR DU ALTID ØNSKEDE AT FÅ LANGE OG PERFEKTE VIPER UDEN BRUGE FOR MANGE PENGE I SKØNHEDSSALON? Vi introducerer Eyelash Juice Professional Eyelash Lifting Kit! Vores Eyelash Lifting Kit tilføjer ekstra krølle og løft til dine naturlige vipp
Læs mere
HAR DU ALTID ØNSKEDE AT FÅ LANGE OG PERFEKTE VIPER UDEN BRUGE FOR MANGE PENGE I SKØNHEDSSALON? Vi introducerer Eyelash Juice Professional Eyelash Lifting Kit! Vores Eyelash Lifting Kit tilføjer ekstra krølle og løft til dine naturlige vipper. Det hjælper dig med at opnå et lysere look uden at få knækkede vipper fra øjenvippekrøllere eller klumper af rodet mascara. Eyelash Juice Lifting Kit bruger silikonepuder til at permanente dine vipper i stedet for en traditionel rulle. Vores sæt indeholder alt hvad du behøver for at få professionelle øjenvipper i dit hjem! BRUGSVEJLEDNING: 
  • Perm Lotion er krøllemiddel, der tillader øjenvippen at krølle Naturligt smuk.
  • Setting Lotion gør det muligt for vippen at holde krøllen i ca. 3 måneder (levetiden for en naturlig vippe).
  • Silicon Lift Pads x 5 (medium og large) giver en fremragende krøllevinkel til at fiksere øjenvipperne. Alt er meget nemt at bruge.
  • Limen er specielt formuleret til brug med silikonepuderne. En mild mild duft og lav irritation, der ikke frembringer de hvide flager, der er irriterende, der er svære at fjerne.
Velegnet til professionelle: 1. New Technique Eyelash Perming Kit. Intet behov for Lash Rollers. Indeholder:- 2. Perm Lotion. Genlukkelig 3-indstillingslotion. Genlukkelig 4. Næringsmiddel. Genlukkelig 5. Silikonepuder. 10 x Medium og 10 x Large. Genanvendelig. 6. Lim til silikonepuder. Genlukkelig. 1. Fuldstændig instruktion er på bagsiden af æsken. 2. Opbevares i kølige solfrie omgivelser for at forlænge limens levetid. 3. Genluk straks efter brug af lim, Perm lotion osv.. FORSIGTIG ved brug af opløsninger tæt på øjnene. Kan forårsage skade, hvis den bruges forkert. Hvis opløsningerne kommer i øjnene, skyl med koldt vand i 5 minutter eller indtil væk. Hvis problemet fortsætter, gå til en professionel. Next Lashes er ikke ansvarlig for misbrug eller skader forårsaget af dette produkt.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser