Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Piz Buin Allergy Lotion SPF30 400ml

1 / 1

Piz Buin Allergy Lotion SPF30 400ml

209 kr.

-29%

Rek pris. 295 kr.
Piz Buin Allergy Lotion er specielt formuleret med dermatologer til at beskytte solfølsom hud. Piz Buin Allergy indeholder et unikt beskyttelseskompleks, der kombinerer effektiv beskyttelse med calmanelle, der styrker hudens modstandskraft og opbygge
Læs mere
Piz Buin Allergy Lotion er specielt formuleret med dermatologer til at beskytte solfølsom hud. Piz Buin Allergy indeholder et unikt beskyttelseskompleks, der kombinerer effektiv beskyttelse med calmanelle, der styrker hudens modstandskraft og opbygger hudens eget forsvar mod solen. Denne lotion er vandtæt, absorberes hurtigt og giver fugt i flere timer. Med SPF 30.
Velegnet til børn eller dem med følsom hud, der bliver rød, før den bliver brun, men er også god at bruge, hvis du ikke har solbadet i lang tid. Påfør jævnt over kroppen for at udsætte for solen 20-30 minutter i forvejen.
Påfør ofte, især efter badning og tørring med et håndklæde. Anvendelsen af utilstrækkelig mængde reducerer solbeskyttelsen betydeligt.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .