Tilbage til toppen
Oral-B iO Series 9s Voksen Vibrerende Tandbørste Sort
Oral-B iO Series 9s Voksen Vibrerende Tandbørste Sort

1 / 2

Oral-B iO Series 9s Voksen Vibrerende Tandbørste Sort

(16 anmeldelser)
3.045,72 kr.
Oral-B iO Series 9s. Formål: Voksen, Tandbørste type: Vibrerende tandbørste, tandbørstetilstande: Daglig pleje, tandkødspleje, følsom, blegning. Strømkilde: Batteri, Batteritype: Batteri: Vægt: 616,02 g, Pakkebredde: 100 mm, Emballagedybde: 178 mm.
Læs mere

Oral-B iO Series 9s. Formål: Voksen, Tandbørste type: Vibrerende tandbørste, tandbørstetilstande: Daglig pleje, tandkødspleje, følsom, blegning. Strømkilde: Batteri, Batteritype: Batteri: Vægt: 616,02 g, Pakkebredde: 100 mm, Emballagedybde: 178 mm. Antal håndtag medfølger: Antal håndtag: 1 stk: Antal håndtag: 1 stk. Antal pr. pakning: Antal pakker: 1 stk.

A

Anonym

for 3 måneder siden

[Denne anmeldelse blev indsamlet som led i en kampagne.] Jeg deltog som testpilot via Smartson og købte produktet til nedsat pris Kan se at der er en iO 10 på vej, og jeg håber at de fortsætter udviklingen fra iO9'eren, som jeg testede Prismæssigt i den høje ende, selvom jeg fik den til nedsat pris Jeg vil dog anbefale den, men synes, at der er nogle mangler, men inden jeg kommer til dem, så vil jeg fremhæve plusserne - fantastiske programmer til hvidtning gummerne daglig børstning samt intensivt - status på børstningen Jeg kan mærke, at der er forskel mellem min gamle maskine og denne Minusser - batteritiden på 1 uge er efter min mening for lidt håber der bliver forbedret næste gang - selve tandbørsten er meget glas, og jeg er bange for, at jeg taber den - reservebørster er godt nok dyre - tandlæge/tandtekniker er ikke blevet informeret om den nye model jeg fortalte dem, at jeg skulle teste den, så de glæder mig til at se mig næste gang er på 3 måneders besøg hos dem, så jeg er også spændt, hvad det betyder for mig MEN i bund og grund anbefaler jeg tandbørsten, som kan forbedret, men prisfald i vente i forhold til iO 10, så kan man slå til der

S

Stig

for 3 måneder siden

[Denne anmeldelse blev indsamlet som led i en kampagne.] Jeg har i samarbejde med Smartson, testet Oral-B iO9. Har testet denne tandbørste og er positivt overrasket. Havde en rigtig god elektrisk tandbørste som gjorde det rigtigt godt. Men denne børster endnu mere rent. Kan klart anbefales.

J

Jakob

for 3 måneder siden

Jeg købte den gennem Smartson og har været rigtig glad for den. Den har holdt godt med strøm jeg fik en hele uges tid ud af den før jeg skulle oplade den vidt glad for den

M

Mor Eva

for 3 måneder siden

[Denne anmeldelse blev indsamlet som led i en kampagne.] Jeg har testet tandbørsten igennem Smartson, og må tilstå at jeg ikke er skuffet. Den er både lækker og effektiv at bruge. Jeg føler mine tænder er rene og dejligt at man kan følge om det blir gjort rigtigt og grundigt med appen. Dog er den rigtig svær at holde ren fordi den er sort, hvilket er det eneste minus.

R

Rose

for 3 måneder siden

[Denne anmeldelse blev indsamlet som led i en kampagne.] Har fået mulighed for at teste io9, og jeg må erkende at jeg er solgt. Den er super skøn, og selv som handicappet er der endelig en tandbørste jeg selv kan tænde og bruge, så jeg ikke behøver have andre til at børste tænder. Et minus er børstehovedernes pris, men det kan hurtigt opvejes af de fede funktioner tandbørsten har!