Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Multipack Whitening Toothpastes (75mlx5)

137 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-3 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Beconfident

Overvåg prisen på produktet

Beconfident® multifunktionel tandblegning til tandblegning er udviklet sammen med verdens førende tandlæger til at være den mest komplette tandblegningstandpasta på markedet.Udover tandblegning beskytter den mod karies og plaque, styrker tandkødet og fjerner pletter og misfarvninger.Fås i smagsvarianter: Acai + Mint, Cocos + Mint, Strawberry + Mint, Extra Mint og Sensitive Mint.


For at garantere, at Beconfident® multifunktionel tandpasta er sikker og effektiv, gennemførte vi en klinisk undersøgelse i fire uger. Undersøgelsen blev udført i overensstemmelse med retningslinjerne for god klinisk praksis og ADA-retningslinjer for test af tandpasta og tandblegningsprodukter. Beconfident® Multifunktionel Whitening-tandpasta indeholder en blanding af fluor, kaliumnitrat, calciumphosphat, zink, hvidt kulstof og calciumperoxid for at give brugeren den bedst mulige mundpleje.

Vise flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .