Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

MPM - Multifunktionel fodbadmassage Komfort 5,6 liter
MPM - Multifunktionel fodbadmassage Komfort 5,6 liter

1 / 2

MPM - Multifunktionel fodbadmassage Komfort 5,6 liter

572 kr.
Efter en lang dag med at gå eller stå på dine fødder, kunne dine fødder bruge en massage. Ikke alle partnere er villige til at massere dine fødder, men heldigvis har vi løsningen. Med dette fodmassage-bad fra MPM-mærket kan du hygge dig fuldt ud. Det
Læs mere
Efter en lang dag med at gå eller stå på dine fødder, kunne dine fødder bruge en massage. Ikke alle partnere er villige til at massere dine fødder, men heldigvis har vi løsningen. Med dette fodmassage-bad fra MPM-mærket kan du hygge dig fuldt ud. Dette er en af de mest behagelige måder at slappe af på. Det slapper af og beroliger efter en hård dag. Du kan bruge MMS-03 massagebadet derhjemme og takket være de mange funktioner, som massagebadet har, vil dine trætte ben / fødder føles pæne og afslappede igen. Fordele ved MPM fodmassagebad :. ✅ Beskyttelseshætte mod vandstænk ✅ Udstyret med infrarød stråling, der stimulerer blodcirkulationen ✅ Dobbeltvægge til fastholdelse af vandtemperatur ✅ Skridsikre fødder ✅ Komfortabelt bærehåndtag ✅ Stort volumen på 5,6 L. ✅ 6 store fødder massagevalser ✅ Plads til medicinsk salt Tre måder at massere på: - Massagetype “bobler” med en vibrationsfunktion - Infrarød stråling, vedligehold vandtemperaturen - Infrarød stråling, massage af typen “boble”
Upptäck mer inom Sundhed Fodpleje
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .