Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

La Rive Extreme Story For Man 75 ml

1 / 1

La Rive Extreme Story For Man 75 ml

79 kr.

-43%

Rek pris. 139 kr.
Udviklingen af ​​R & Brown BLOND; 100ml tonet Pigment spændinger og opdaterer farven hår & oacute, naturlige, farvet eller bleget uden brug af ammoniak og hydrogenperoxid. Det er sikkert for håret & oacute; i deres skygge toning behandling med farves
Læs mere
Udviklingen af ​​R & Brown BLOND; 100ml tonet Pigment spændinger og opdaterer farven hår & oacute, naturlige, farvet eller bleget uden brug af ammoniak og hydrogenperoxid. Det er sikkert for håret & oacute; i deres skygge toning behandling med farvestof & oacute; at lede. Pigmentet kan bruges på 3 måder: * direkte på håret, * blandet med din favorit shampoo * eller blandes med din favorit conditioner. Farvning effekten varer op til 3-4 vask, skylning ud gradvist. * Produktet ikke garanti dækning af grå hår & oacute, og genvækst & oacute; i ikke anbefales at gnide det i opbevaring & oacute; sle hoved. Produktet er ikke lysere hår & oacute; i.
Upptäck mer inom Skønhed Parfume
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .