Tilbage til toppen
Koreansk kollagen opstrammende maske
Koreansk kollagen opstrammende maske

1 / 2

Koreansk kollagen opstrammende maske

149,03 kr.
Før vi introducerer vores produkt, lad os se på vores glade kunder. Patricia Williamson på 42 år indsendte dette billede på sin rejse med PuriMe Korean Collagen Firming Mask efter brug i 2 måneder. Tillykke med succesen! "Jeg elske
Læs mere

Før vi introducerer vores produkt, lad os se på vores glade kunder.

Patricia Williamson på 42 år indsendte dette billede på sin rejse med PuriMe Korean Collagen Firming Mask efter brug i 2 måneder. Tillykke med succesen! "Jeg elsker min nye hud, og jeg elsker det, jeg ser i spejlet. Jeg har prøvet dusinvis af produkter og behandlinger, men ingen har virket bedre end PuriMe Korean Collagen Firming Mask. Tak fra bunden af mit hjerte!" Patricia Williamson San Diego, Californien Efter at hendes mand blev skilt fra hende, fordi hun var "FOR GAMMEL", lovede Ashley Smith på 51 år at tage hævn ved at få det yngste, smukkeste ansigt, hun har haft i over 20 år. Hun overvejede kosmetisk kirurgi, men på grund af at være blevet vurderet som en "højrisikopatient" af sin læge, kunne hun ikke fortsætte. Så ændrede PuriMe Korean Collagen Firming Mask hendes liv på 10 uger ! 
Dr. Harris er en hudlæge og dermatologisk specialist , som har været med i 10+ år. Hun er bemærkelsesværdig for sin evne inden for hudsundhed såvel som sin tilgang til at skabe og vedligeholde den mest naturligt udseende hud ved hjælp af avancerede kosmetiske behandlinger og dermatologisk teknologi.

Består af 2 nøgleingredienser til anti-aging

Matrixyl 3000+ Complex trænger dybt ind i beskadiget hud og stimulerer nyt kollagen – et protein, der får huden til at se buttet og fast. Det er rasende i skønhedskredse, meget til dels på grund af en undersøgelse fra 2009, der fastslår, at påføring af ikke-receptpligtig Matrixyl 3000+ Complex på din hud forårsagede en 60 % reduktion af fine linjer og rynker. Dr. Harris sagde, at det er derfor, denne creme er så effektiv. Det var et af de få produkter på markedet, der havde Matrixyl 3000+ Complex i den rigtige konsistens og dosering.

Argireline: Hun sagde, at det andet stykke, når det kombineres korrekt med Matrixyl 3000+ Complex, bogstaveligt talt får dit ansigt til at se to årtier yngre ud på uger! Argireline virker ved at binde sig til fugt. Den kan holde op til 1.000 gange sin vægt i vand, hvilket gør den til en fremragende naturlig fyldigere hud. Argireline hjælper din hud med at reparere og regenerere sig selv efter at have lidt af tørhed, miljøbelastninger eller irritation. Hun sagde, at et af, hvis ikke de eneste produkter, du kan købe i håndkøb med en effektiv koncentration af Argireline, blev fundet i cremen.

"Jeg har brugt PuriMe Korean Collagen Firming Mask i omkring to måneder, og min hud ser virkelig bedre ud. Rynker er virkelig reduceret, og ansigtet ser godt fugtet ud. Folk har endda kommenteret det. Jeg er 66 år. Jeg har hudfølsomhed, og dette har ikke Det har ikke været et problem, selvom jeg indimellem føler en smule svie, når jeg bruger det, men det forårsager ikke nogen rødme eller irritation. Det er en fantastisk fugtighedscreme, og min hud føles meget blød, og den fugter hele dagen. Jeg har aldrig skrive produktanmeldelser, men følte, at jeg burde for denne, fordi den fungerer så godt til sådan en rimelig pris." - Finna Herndon " Jeg brugte PuriMe Korean Collagen Firming Mask to gange om dagen. Jeg påførte en pakke på hvert område og masserede det ind - ved hjælp af meget let tryk, hvor huden var løs - så huden ikke bevægede sig, og derfor ikke strakte sig. Brugt mere tryk, hvor huden var fast. Pressede dybe rynker, bevægede ikke huden, bare holdt trykket i et minut eller to. Synlige resultater. Fjernede områder med små rynker, omkring læber og øjne fuldstændigt. Synligt reducerede store rynker på tværs af panden. Reduceret slaphed hud." - Carolyn Russ Hvad gør PuriMe Korean Collagen Firming Mask speciel: • Individuel emballage. Frisk maske hver gang. Bakteriefri. • 5 gange mere kollagenstyrkende end andre lignende produkter • Videnskabeligt glattere og strammere hud • Vaskfri maske, dyb hudpleje mens du sover • Effektiv afgiftning og rensning • Reparerer og fugter på samme tid • Reducerer forekomsten af fine linjer og rynker

SÅDAN BRUGER DU

• Rens dit ansigt grundigt med en skånsom rens, der passer til din hudtype. Dup dit ansigt tørt.

• Påfør cremen i blide opadgående strøg og cirkulære bevægelser ved at bruge fingrene. Undgå området omkring dine øjne.

• Glem aldrig at påføre cremen i nakken.

• Ideelt set bør du smøre en natcreme på 30 minutter før du går i seng.

•Til sidst bør du være religiøs i at påføre natcreme regelmæssigt

Ingredienser: Matrixyl 3000+ Complex, Argireline, Hyaluronsyre, Hydrolyseret kollagenprotein, Euglena Gracilis-ekstrakt

Produktet inkluderer

1 x PuriMe koreansk opstrammende maske (20 stk)

Identifikation

EAN 5000015272947
Producentens artikelnummer 50191
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser